Wpis z mikrobloga

Ale mnie wkurza, że ludzie u mnie na klatce palą. Co robić z takimj gnidami? Mieszkam na parterze i tak wali fajami, że (°°
A wiecie co jest najgorsze?
Wracam sobie z basenu przed chwilą, już jestem pod blokiem, a tam taka karyna, moja sąsiadka, stoi w drzwiach od klatki, a z nią jakichś 2 typkow
I PALĄ
Stoją na klatce, na dole, w drzwiach wejściowych i palą fajki
Wszystko leci do środka. Nie można zrobić kroku w przód i zamknąć drzwi za #!$%@?ą? ()
#gownowpis #zalesie
  • 16
@blur myślę, że ciężko mi będzie w obecnej sytuacji. zwłaszcza, że nie daje sie kredytu 20letnim osobom, co mają prace od pół roku.
ale niebieski ma sporo ziemi ze spadku, więc są takie plany ( ͡º ͜ʖ͡º)
@dziekuje dodatkowo laska jest tak stereotypowa. ma dzieciaka, mieszka z matką, bo ją seba zostawił i ogólnie jest jakaś.. dziwna, taka blokerska. A jej siostra to moja dobra znajoma. Normala, fajna. Yhh..
@producent_smogu ale ja palę xD tzn teraz już niby nie, bo na ekiepa się przerzucilam, ale i tak mnie to wkurza niemiłosiernie
@szajbi_: W regulaminie wspólnoty/spółdzielni powinien być zapis o zakazie palenia w związku z zagrożeniem pożarowym. Warto poruszyć ten temat na zebraniu/zgłosić spółdzielni/wywiesić dodatkowe informacje w widocznym miejscu.