Aktywne Wpisy
BozenaMal +31
mirko_anonim +251
✨️ Obserwuj #mirkoanonim
Mirki jest inba w mojej rodzinie. Rodzony brat lvl 29 miał dziewczynę, z którą 3 lata mieszkał. Dziewczyna zaszła w ciążę, mieli brać ślub po urodzeniu. Ale pod wpływem plotek, które okazały się prawdziwe, przed zawiadomieniem urzędu o narodzinach dziecka i sporządzeniu aktu urodzenia, bez wiedzy matki, zrobił testy DNA. Jak się domyślacie - nie jest ojcem. I w normalnych warunkach byłoby po sprawie: nie mają ślubu, zero zobowiązań,
Mirki jest inba w mojej rodzinie. Rodzony brat lvl 29 miał dziewczynę, z którą 3 lata mieszkał. Dziewczyna zaszła w ciążę, mieli brać ślub po urodzeniu. Ale pod wpływem plotek, które okazały się prawdziwe, przed zawiadomieniem urzędu o narodzinach dziecka i sporządzeniu aktu urodzenia, bez wiedzy matki, zrobił testy DNA. Jak się domyślacie - nie jest ojcem. I w normalnych warunkach byłoby po sprawie: nie mają ślubu, zero zobowiązań,
A z kolejnych nowości i dobrych wiadomości poprawiliśmy jakość - użytkownikom darmowym i płatnym. ( ͡° ͜ʖ ͡°) W tym momencie w płatnych pakietach mamy już 28 kanałów w HD.
Życzymy miłego meczu (。◕‿‿◕。)
#telewizja #mecz #polska #korea #android #ios #iphone #stream #anglia #uk #niemcy #berlin #holandia #szwecja #polonia
ok
xD
http://sport.tvp.pl/36488312/pilka-nozna-mecz-towarzyski-polska-korea-poludniowa
@isInteger:
No napisaliśmy - to nie nasz wymysł, to wymóg UE. Zdjęcie można ocenzurować w ten sposób.
p.s. TAK, sprawdziłem folder ze spamem.
Tak tylko informuję, coby ktoś przyjrzał się czy to wysyłanie emaili z linkiem do zmiany hasła/aktywacji konta w ogóle działa (dla konta wppilot, nie sprawdzałem dla innych form logowania).
Swoją drogą - planujecie dodać jakieś kanały informacyjne do podstawowego pakietu? Polsat News, Fakty24, więcej kanałów regionalnych, itp ?
Oba konta w domenie @gmail.com