Aktywne Wpisy
Vladimis +192
K---a jak żyć w tym kraju.
Moja matula kupiła używane auto i przez to, że jeszcze było ubezpieczone na poprzedniego właściciela to ubezpieczalnia nie poinformowała o końcu OC a jej się miesiące pomyliły i cyk będzie 8600 cebulionów kary, czyli ""2 miesiące minimalnej" a w realiach praktycznie 3 bo podatki.
Kobieta która przez całą karierę kierowcy w najgorszym wypadku przytarła lakier albo doprowadziła do małego wgniecenia dostaje większą karę od kogoś kto
Moja matula kupiła używane auto i przez to, że jeszcze było ubezpieczone na poprzedniego właściciela to ubezpieczalnia nie poinformowała o końcu OC a jej się miesiące pomyliły i cyk będzie 8600 cebulionów kary, czyli ""2 miesiące minimalnej" a w realiach praktycznie 3 bo podatki.
Kobieta która przez całą karierę kierowcy w najgorszym wypadku przytarła lakier albo doprowadziła do małego wgniecenia dostaje większą karę od kogoś kto
Poszedlem sobie przed praca do biedronki w sumie to tylko po cos do picia. A patrze, super promocja jak sie wezmie 2 wody zywiec to jest 50gr taniej na jednej. A to sobie wezme #cebuladeals i bedzie zdrowiej.
Stoje w kasie, a jakas babka sie wraca i mowi, ze w gazetce jest ze cola powinna byc po 3zl. A kasjerka, ze promocja im sie przy kasach tylko do 12:00 nabija. I mowie sobie ja bym sie na miejscu tej babki kłócil o prawo konsumenta. A ona powiedzial aha i sobie poszla.
Przychodzi moja kolej patrze, a tu sie nie wbila moja promocja na wode xd. No to mowie do babki, ze one sa w promocje. Ona odpowiada ze sie nie wbija. A ja mowie ze mam prawo kupic po takiej cenie jaka jest na sklepie. To wola kierowniczke. Czekam chyba z 5 min. Kolejka zrobila sie na 20 min. Przychodzi kierowniczka, idzie sprawdzic cene. A tam jest napisane, ze jak sie kupi 12, a nie 2. Xdddddddd opuszczam glowe w dol i mowie, no dobrze zaplace xddd. Po czym wychodze ze sklepu.
Juz nigdy sie tam nie pojawie :d
#przegryw #zakupy
@mdlejtecole: jest spoko, w regulaminie innej promocji podali 12 sztuk kakao zamiast 2: https://www.wykop.pl/wpis/30908103/#comment-109557615
Plus kilka innych błędów - w tym na głównej stronie gazetki. Więc większy wstyd nie poprawić takich rzeczy, które zobaczy masa osób, niż źle odczytana cenówka przez klienta.
Tyle że ciągle nas jebią a reklamują jakich to promocji k-------a nie mają. Zasrańce, trzeba się upominać o swoje!
@BalonowyBalon: Niby też bym się wkurzył pewnie. Ale raczej na sam sklep który nie potrafi wystawić drugiego kasjera. Bo wiadomo, lepiej pozwalać sklepom na robienie sobie co tylko sobie zapragną, żeby kolejki nie robić.
Szczyt w----u osiągnąłem jak w gablotce przed sklepem była też promocja na wodę tyle ze 'Muszyna'. Jak sie kupi dwie zgrzewki to po 0.99 pln. Oczywiście się nie nabilo przy kasie i wiecie jakie tlumaczenie kierowniczki było?
ZA MATERIALY REKLAMOWE W GABLOTCE SKLEP