Wpis z mikrobloga

@travis_ dla mnie nie bo była zmiana czasu a na mnie to źle działa
@Kodziak dobry,i co w związku z tym?wczoraj pracowałem do 22,zanim usnąłem bylo pewnie ok 2,wstałem ok 5.30 i znowu na 6 do roboty dobrze że chociaż do 10 a nie do 14
@Kodziak do tego cierpię na bezsenność i bardzo ciężko mi usnąć bez leków,dzisiejszej nocy nawet one nie dały rady mnie uśpić ,kufa a mam tyle spraw dzisiaj pozałatwiać,nie wiem jak ja to zrobię
@Kodziak oczywiście że próbowałem,zawsze to robię bo nie mogę zbyt długo leżeć w jednej pozycji,u mnie kofeina odpada,nie mogę tego zbyt dużo przyjmować bo mam nadciśnienie,1 kawka dziennie i w moim przypadku to wszystko bo już po dwóch źle się czuje,przetestowane.
@atrax15 Okay, co to za zbiorowe #!$%@?? Już w pewnym momencie wziąłem melatoninę bo nie mogłem zasnąć. Oczywiście #!$%@? dała. Nie przypominam sobie kiedy ostatnio po prostu nie mogłem tak zasnąć ()
@bajeron nie wiem co to za #!$%@? ale z tego co ostatnio słychać w mediach to coraz więcej i coraz młodsi mają problem ze spaniem,takie czasy?więcej stresu?nie wiem,ja mam z tym problem od jakis 4 lat a mam dopiero 36 lat