Aktywne Wpisy

Omniscient +18
#perfumy Jaki był wasz:
A) Najdroższy blind-buy, który okazał się 8+/10
B) Najdroższy blind-buy, który trzeba było sprzedawać w ciągu tygodnia
C) Najtańszy blind-buy, który okazał się sztosem
Poproszę z cenami, żeby mieć rozeznanie skali. No i nie, że znaliście np oryginał, a kupiliście w ciemno dobrego klona. Chodzi o nowe doświadczenie zapachowe:)
A) Najdroższy blind-buy, który okazał się 8+/10
B) Najdroższy blind-buy, który trzeba było sprzedawać w ciągu tygodnia
C) Najtańszy blind-buy, który okazał się sztosem
Poproszę z cenami, żeby mieć rozeznanie skali. No i nie, że znaliście np oryginał, a kupiliście w ciemno dobrego klona. Chodzi o nowe doświadczenie zapachowe:)
wykopklau +33
Nowy obraz w nowym stylu :)
Znalazłam na Instagramie konto jimmusilpainter i (dosyć mocno) zainspirowałam się jednym z jego obrazów. Ciekawą odskocznia, zupełnie inna technika, na pewno do poprawy dobieranie barw, bo te niebieskie są… ostre :)
W porównaniu do poprzednich obrazów, to nad tym spędziłam dużo mniej czasu. A efekt nawet mi się podoba.
Licze
Znalazłam na Instagramie konto jimmusilpainter i (dosyć mocno) zainspirowałam się jednym z jego obrazów. Ciekawą odskocznia, zupełnie inna technika, na pewno do poprawy dobieranie barw, bo te niebieskie są… ostre :)
W porównaniu do poprzednich obrazów, to nad tym spędziłam dużo mniej czasu. A efekt nawet mi się podoba.
Licze
źródło: IMG_3867
Pobierz

Komentarz usunięty przez autora
Komentarz usunięty przez autora
Mam nadzieję tylko, że nie przyjdzie mu do głowy, by prowadzić kanału Pawła Lubachy czy Polskilla. Bo jest do tego zdolny, żeby wykorzystać niepełnosprawnych.
Założy kanał na kogoś innego i nadal będzie próbował robić Live.
W ewentualnym odwołaniu po banie będzie mógł pisać, że był tylko gościem na Live innego twórcy.