Aktywne Wpisy
TeselACC +512
Dopiero dzisiaj dowiedziałem się że #pdk nie znaczy padaka tylko pozdro dla kumatych. Używałem tego źle przez lata. Wychodzi na to że ewidentnie nie jestem kumaty. Ale za to wiele wiadomości nagle nabralo sensu
#pdk #wstydliwewyznania #lepiejpoznonizwcale
#pdk #wstydliwewyznania #lepiejpoznonizwcale
harold97 +582
A pamiętacie laskę z Poznania co zabiło się o nią dwóch typów ?
Ile dostała na ,,psychologa" 100k xd
Kraj spermiarzy i cucków, pewnie nie jeden wpłacający marzył nocami jak ją ratuje z opresji a ta daje mu w nagrodę.
Tak to nie, nie nie pogardzam kołchoźnikami ale jak przychodzi co do czego to prawda wychodzi na jaw o normictwie
#blackpill #pieklomezczyzn #logikarozowychpaskow #logikarozowychpaskow #redpill
Ile dostała na ,,psychologa" 100k xd
Kraj spermiarzy i cucków, pewnie nie jeden wpłacający marzył nocami jak ją ratuje z opresji a ta daje mu w nagrodę.
Tak to nie, nie nie pogardzam kołchoźnikami ale jak przychodzi co do czego to prawda wychodzi na jaw o normictwie
#blackpill #pieklomezczyzn #logikarozowychpaskow #logikarozowychpaskow #redpill
#czarnyprotest #logikarozowychpaskow
Komentarz usunięty przez moderatora
@dziara1429 Nie. Moim zdaniem powoduje oczucie żenady, kiedy to osoby mające się za rozsądne, inteligentne i pewne siebie piszą hasła na poziomie kibola czy seby że szkolnej ławki (parę postów wyżej obrazek o Donaldzie). Zauważ że dyskusja tutaj jest właśnie o poziomie a nie istocie sprawy. Temat ważny a
Poziom hasełek na każdej minifie jest bardziej kretyński/głupi od średniej popierającej dany postulat. Chodzi o to żeby się sprzedał
@Pepe_Roni: JEDNA różowa. To że jedna osoba zrobiła sobie taki transparent a nie inny nie oznacza że każda osoba myśli tak samo i że można opinie każdej protestującej osoby wyrzucić na śmietnik
Podstawowy argument przeciwko niemu:
"Uuu ooo karzełek ", a w niektórych wariantach "Uuu ooo karzełek bez kobity "
No i jak toto traktować poważnie. XD
One w końcu protestują przeciwko prawu godzącemu w ich wolność, czy przeciwko byciu niskim i nie byciu w związku? A może same nie wiedzą,