Aktywne Wpisy
LittleOpa +20
Daję 100 zł i pytam państwa: czy picie piwa 0,0% przez opiekuna zamiast wody w trakcie spaceru z wózkiem jest ok czy nie ok?
#piwo #dzieci #wychowanie #pytanie #tatacontent
#piwo #dzieci #wychowanie #pytanie #tatacontent
ewa-m +11
#zwiazkiromatyczne #depresja #zycie
Chyba powoli przestaję wierzyć że mogę poznać kogoś wartościowego. Ostatnio bardzo źle się dzieje - ciężka choroba mamy, rzucenie przeze mnie praca z powodu bardzo opóźnionych terminów wypłat, wysyłanie CV i czekanie na odzew...
Ostatnio myślałam że poznałam kogoś fajnego ale bardzo się myliłam. Do tego wykop namieszał mi a głowie, bo ciągle czytam że faceci 30 plus wolą dwudziestki, najlepiej 10/10 a jak jest się przeciętną trzydziestolatką to
Chyba powoli przestaję wierzyć że mogę poznać kogoś wartościowego. Ostatnio bardzo źle się dzieje - ciężka choroba mamy, rzucenie przeze mnie praca z powodu bardzo opóźnionych terminów wypłat, wysyłanie CV i czekanie na odzew...
Ostatnio myślałam że poznałam kogoś fajnego ale bardzo się myliłam. Do tego wykop namieszał mi a głowie, bo ciągle czytam że faceci 30 plus wolą dwudziestki, najlepiej 10/10 a jak jest się przeciętną trzydziestolatką to

- graficznie kiepsko, gra wyglada jak z 13/14 roku. Styl ea games wszędzie rozmycia, jednakowe tła mało szczegółów i słabe tekstury
- jeśli obie postacie rozmawiają nakładają się dźwięki i nie słychac nic sensownego
- słabe sterowanie postacią przy poruszaniu
- największy minus to całkowita liniowość. Musisz zrobić tocka w tocke jak zaplanowane
- walka to kliknij kwadrat potem trojkat
- rozmowy prawie nie maja wpływy na działanie postaci i konsekwencje a są baaardzo długie
Na plus
+ klimat trochę Ala zielona mila
+ nawet fajna muzyka
+ filmowe przerywniki choć wyglądają słabo to dają klimat filmowy .
Jak narazie to typowa liniowka, ze słaba oprawa i mało przyjemnym poruszaniem.
#ps4 #awayout