Aktywne Wpisy
rozdartapyta +11
Ciekawi mnie co ostatecznie przesądza o udanej próbie s. Faktyczna depresja, która może powodować że przecież nie potrafisz niemal wyjść z łóżka i każda czynność cię przerasta. Czy może jakiś impuls jednak niezwiązany z tą chorobą, bo jednak biorąc pod uwagę dostępne opcje faktycznie trzeba tego impulsu i podjęcia działań - co więcej wbrew instynktom i logice człowieka? Może geny? Albo chłodna kalkulacja, że tu i teraz? Tak sobie myślę o tych
I tak to wygląda.
W tym wpisie poprosiłem was o zaproponowanie nazwy nadrzędnego tagu dla #anime #randomanimeshit #mangowpis i #ecchi .
Wielu z was pisało, że nie podoba wam się pomysł wspólnego tagu. Muszę przyznać, że podzielam wasze zdanie. Każdy średnio rozgarnięty wykopek wie, że wystarczą 4 wpisy na czarną listę, aby niemal całkowicie odciąć się od contentu "anime", niestety moderacja do tego grona najwyraźniej się zalicza;
Większość wykopków w ankiecie pod wpisem z propozycją "ujednolicenia" zagłosowała na "tak", co oznacza, że najprawdopodobniej sprawa jest już przesądzona...
Jedyne co możemy to zaproponować jaki tag będzie tym nadrzędnym, bo propozycja administracji (#anime) #!$%@?łaby istniejący podział na 4 tagi. Więc, nawet jeżeli nie macie zamiaru stosować się do nowych wytycznych (btw. w pełni was rozumiem) proszę, zagłosujcie na propozycję, którą uważacie za najlepszą.
Być może ten tag będzie dodawany "z automatu" do jakiejkolwiek wpisów z czterech tagów i będziecie mimowolnie z tego tagu korzystać, ale kto wie?
Wołam, już po raz ostatni, wszystkich uczestników dyskusji + plusujących w niej
@kbryla @Myszouf @Krunhy @Vilu @miszczunio14 @bociek6 @zolwixx @Arkatch @Zearel @RatedR @Piesa @frutson @6thsurvivor @LodowaWrozka @MiQ27 @Garindor @n3xo @Czokolad @Maister37 @Sh0u @plushy @szogu3 @bakayarou @mgnfic @Lukaszeu07 @fajny_kumpel @toussaint @jaqqu7 @Aiji @lumii @pandapl @zqwdx @Wstaw_tu_login @chuda_twarz @azzQ @Epidemiusz @Vuhaj @hetman-kozacki @Poprosze_herbate @firmowy_leser @compas1010 @BlackReven @Sentryt @darkemolt @kamilosxd678 @BananowaJagoda @Rozbojnik_Alibaba @Rus-Dagova @twilpls @Avogadrus @kefaise @Kliko @specjaltohu @Logytaze @Petrius @mikann
Muszisz wybrać tag do anime obowiązujący od teraz na zawsze, jaki to jest tag?
mam dosyć czucia się jak żyd wysyłany do getta
Komentarz usunięty przez moderatora
Chociaż coś robi, a potem jak mode wprowadzą obowiązkowo wszystko pod #anime to będzie ŁEEEEEE DEJCIE INNY TAG DO TEGO NO CO WY
@BlackReven