Bardzo szybko dostałem trądziku. Jakoś w podstawówce. Wtedy mnie bardzo pocieszyła Pani dermatolog że szybciej dojrzewam i gdy wszyscy będą mieli pryszcze to ja już będę gładziutki.
@Olanna: Izotek jest najgorszym lekiem. Nie wyleczył mnie do końca i trądzik wrócił. Teraz inny dermatolog przepisał mi aknenormin i jest lepiej niż przy izoteku. I jakie to są niby skutki uboczne, bo ja mam tylko wyschnięte usta.
@PtactwaWiele: znam to. nie mam problemów z trądzikiem ale z łojotokowym zapaleniem skóry i łojotokiem w ogóle. byłem niedawno u dermatolog przepisali mi izotek na powstrzymanie łojotoku. dawka mała 10g/dzień ale i tak się boje skutków ubocznych.
@PtactwaWiele: Ja na 183 wzrostu ważę 70 kg. żre zdrowo, ruszam się ale to co wyczynia moja skóra przechodzi ludzkie pojęcie. Stany zapalne, przesuszenia na ciele a na ryju łojotok, że mogę podpisać umowę z orlenem na dostarczanie oleju. Ogólnie ostatnio trafiłem na rozsądnego dermatologa i powiedział, że to sprawa genetyczna i z tym nie wygram. Żadna dieta nie pomaga (jedynie obczaiłem się że musze unikać alkoholu/ostrych i tłustych dań), stosowanie
@wojtuswww: ja juz po prostu to olałem. Tez mam tak ze powinienem unikac nie ktorych produktow ale pewnego dnia spojrzalem prawdzwie w oczy i sie poddalem.
@PtactwaWiele: ja próbuje coś pajacować, z różnymi skutkami. Jestem właścicielem firmy. czeste spotkania, przetargi i inne takie. Myśle ze ryje mi to psychikę, zawsze przed spotkaniem budze się zesrany i biegiem do łazienki żeby obczaić czy skóra wygląda źle czy #!$%@?. w trakcie spotkań też czesto wychodze żeby obczaić i ewentualnie coś nakremować.
Izotek jest najgorszym lekiem. Nie wyleczył mnie do końca i trądzik wrócił. Teraz inny dermatolog przepisał mi aknenormin i jest lepiej niż przy izoteku. I jakie to są niby skutki uboczne, bo ja mam tylko wyschnięte usta.
@SzalonyAndrzej: Ale zdajesz sobie, że Izotek i Aknenormin te same leki z ta samą substancją czynną? xD
#zalesie #oszukujo #niesmieszne #tradzik
@Primusek: nie, tak jak pisalem wyzej
@wojtuswww: w sumie u mnie to tez jest raczej przyczyna bo mimo braku otylosci poce sie jakbym mial ze 120 kilo
@SzalonyAndrzej: Ale zdajesz sobie, że Izotek i Aknenormin te same leki z ta samą substancją czynną? xD