Aktywne Wpisy
raul7788 +300
✨️ Obserwuj #mirkoanonim
Mam problem z #seks w nowym związku. Jesteśmy razem od 4 miesięcy. Rozmawialiśmy, żeby zacząć już współżycie. Problem jest taki, że jak rozmawiamy, to ona mówi, że ona chce uprawiać seks, ale ja nie inicjuję. Ja z kolei uważam, że po niej nie widać, że w ogóle chce seksu i nic nie inicjuje. Tak jej powiedziałem. W ten sposób tak sobie rozmawiamy, że oboje chcemy, ale nic się nie
Mam problem z #seks w nowym związku. Jesteśmy razem od 4 miesięcy. Rozmawialiśmy, żeby zacząć już współżycie. Problem jest taki, że jak rozmawiamy, to ona mówi, że ona chce uprawiać seks, ale ja nie inicjuję. Ja z kolei uważam, że po niej nie widać, że w ogóle chce seksu i nic nie inicjuje. Tak jej powiedziałem. W ten sposób tak sobie rozmawiamy, że oboje chcemy, ale nic się nie
#praca #it #korpo #pracbaza #przemyslenia
@maly_ludek_lego: nie musisz się żenić, istnieją prezerwatywy
@maly_ludek_lego: ogrom małych biznesów potrafiących przynosić 10k+ miesiecznie nie wymaga specjalnych nakładów finansowych.
@maly_ludek_lego: bo kredyty mogą być bardzo fajnym sposobem finansowania drogich rzeczy/inwestycji. Bogaci ludzie
@glonstar: bzdura
@maly_ludek_lego: A co za różnica czy to korpopraca czy sprzedaż w osiedlowym sklepiku?
@sokahr: A co to za motywacyjno/mlm-owe brednie?
Dokładnie to samo.
@glonstar:
Kiedyś dzień pracy trwał 12h i dłużej, obecne 40-godzinne tygodnie to wywalczony z trudem efekt. Wcześniej każdy harował na polu
Z obecnymi kredytami w złotówkach będzie sytuacja podobna - zwiększą WIBOR i zaczną doić ludzi. Albo przewalutują np. 2:1 na ojro (gdzie normalnie chodzi po ok. 4:1), albo jeszcze