Aktywne Wpisy
123412341234 +110
Chciałem Wam pokazać na jakim poziomie są obecnie przegrywy. Jest to kolejny taki wpis. Chciałbym, żeby jak najwięcej osób zobaczyło istotę tej sekty i jej członków.
źródło: 1000013604
Pobierz
kopek +23
-16 st C diesel odpalił na strzała.
-3 st C diesel ma problem z odpaleniem xd
W obu przypadkach auto stało wcześniej 2 dni bez jazdy .
#samochody
-3 st C diesel ma problem z odpaleniem xd
W obu przypadkach auto stało wcześniej 2 dni bez jazdy .
#samochody

Mirki, szukam algorytmu lub rozwiązania technologicznego (może coś w css?) który pozwoliłby mi przedstawić bloki div w html tak żeby na siebie nie nachodziły.
Co chce zrobić: chcę wyświetlić plan lekcji dla dwóch klas w szkole. Część zajęć w tym samym czasie będzie miała zajęcia, więc chce przedstawić te lekcje obok siebie. Dla dwóch klas jest łatwo, bo dzielę przez dwa i ustawiam obok siebie. Jednak problem jest w przypadku nieznanej ilości grup oraz w różnych godzinach czasowych. W profesjonalnym programie do analizy przedstawiłem mniej więcej o co mi chodzi w formie graficznej ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Idealnym rozwiązaniem dla mnie byłoby ustawienie w html wysokości a szerokość i rozmieszczenie samo by się dopasowało, choć wątpię czy coś takiego istnieje. Próbowałem wzorować się na kalendarzu google, ale tam wydarzenia w tym samym czasie nakładają się na siebie a tego chciałbym uniknąć.
źródło: comment_moYuvqbwR0MkuGsrvpkyNdDKJluIiwiU.jpg
Pobierz@andrut1291: No właśnie chyba nie bardzo, bo chcę zachować stałą wysokość elementów np. lekcja klasy 1A zaczyna się od 12:00 - 12:45 i w tym samym czasie zajęcia ma klasa 1B. Gdy zaznaczę opcję, że ma mi się pojawić plan dla obu tych klas to chciałbym żeby prostokącik z lekcją klasy 1A i 1B był obok siebie, ale na tej samej wysokości (bo o tej samej godzinie zaczynają