Aktywne Wpisy

TakiSeLogin +121
źródło: temp_file8054904009542961134
Pobierz
konsumatum +118
Dzień dobry, chciałam się pochwalić swoim nowym nabytkiem w postaci kotełka ( ͡º ͜ʖ͡º)
Dzisiaj odebraliśmy ze schroniska starego, styranego przez życie kocura, który tak naprawdę jest typem misiaczka przytulaczka. Tylko wygląda jakby się n---------ł z każdym na dzielni.
Nie jest to kot, którego planowaliśmy zaadoptować. Mieliśmy upatrzoną bardzo zabiedzoną kotkę bez ucha, wychudzoną, wyglądająca jak siedem nieszczęść. Bardzo mi na niej zależało i pewnie z rok będę odchorowywać ją, ale
Dzisiaj odebraliśmy ze schroniska starego, styranego przez życie kocura, który tak naprawdę jest typem misiaczka przytulaczka. Tylko wygląda jakby się n---------ł z każdym na dzielni.
Nie jest to kot, którego planowaliśmy zaadoptować. Mieliśmy upatrzoną bardzo zabiedzoną kotkę bez ucha, wychudzoną, wyglądająca jak siedem nieszczęść. Bardzo mi na niej zależało i pewnie z rok będę odchorowywać ją, ale
źródło: temp_file1759826370648836270
Pobierz

#bekazprawakow #neuropa #razem #bekazkuca #polityka
źródło: comment_xkzqKuzm4W9te614XkvdgCHmTTlZ0dUX.jpg
PobierzPrzecież wszyscy wiedzieli że ich nie zdelegalizują. Skoro nie zrobili tego z ONR-em i Komunistyczną Partią Polski, to z Razem tym bardziej.
Swoją drogą czytałem gdzieś, że działacze #partiarazem mieli w przeszłości
O tym nie słyszałem ale widzałem coś takiego
źródło: comment_jIPOreZBQ6LwQIzC6d738MPjkpPlEuUn.jpg
PobierzA swastyka też nie bo jest symbolem szczęścia? ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Ma bo w ten sposob można uznać że wszystko możw mieć dwaznaczenia nawet Hitler nie mordował Żydów przez całe życie. Idąc tym tokiem myślenia można dojść do wniosku że ci debile od pryncypałek z urodzin Hitlera też nie powiedizeli słowem o zbrodniach tylko wychwalali jego "zasługi dla Polski"
w imię krzyża też wymordowano miliony osób, co nie zmienia faktu że absurdem byłoby zakazanie go.
Podobnie jest z sierpem i młotem. Swastyka niemiecka jest natomiast symbolem zgoła innym, bo powstała właśnie w celu propagowania ustroju o zbrodniczym charakterze, ideologii której sednem była nienawiść, zbrodnia i mordowanie.
C'mon, nie ma przecież chyba symbolu na świecie który nie zostałby wykorzystany do zbrodniczych celów. Trzeba by zakazać wszystkich.
Jak nie chcesz socjalizmu to zrezygnuj z darmowej edukacji dla swoich dzieci i emerytury oraz ubezpieczeń
Akurat symbol ZSRR i de Guevara kojarzą się jednoznacznie.
Also, nie wiem jak Adriam, ale partia Razem postuluje kapitalizm pracowniczy, a nie komunizmy.