Aktywne Wpisy
Futerix +49
U mojego dziecka w szkole postawili automat ze słodyczami, są snikersy, chipsy i cola itp. Do automatu kolejka jak za dawnych czasów, małe dzieci stoją z nosami przyklejonymi do szyby, woźna pilnuje, żeby się automat nie #!$%@?ł, no cyrk po prostu. Mój dzieciak mnie dzisiaj prosił, czy może jutro wziąć do szkoły pieniążka i sobie coś wybrać. Staraliśmy się go wychowywać bez słodyczy, wpajać zasady zdrowego żywienia, ale wszystko wydaje mi się
Kopyto96 +191
Wyobraźcie sobie mały dom na obrzeżach miasta, dwójkę dzieci i wakacje raz do roku? Brzmi w miarę normalnie? A no nie, to jest życie premium, możliwe tylko dla milionerów. A będzie tylko gorzej.
Jeśli startujecie od 0, bez odziedziczonego spadku czy zabezpieczenia od rodziny w postaci jakiegoś dochodu pasywnego, to nawet zarabiając bardzo dobre pieniądze, nie dorobicie się takich widoków prędko, albo wcale, bo zanim do czegokolwiek dojdziesz, będziesz już za stary
Jeśli startujecie od 0, bez odziedziczonego spadku czy zabezpieczenia od rodziny w postaci jakiegoś dochodu pasywnego, to nawet zarabiając bardzo dobre pieniądze, nie dorobicie się takich widoków prędko, albo wcale, bo zanim do czegokolwiek dojdziesz, będziesz już za stary
najlepszy remix z lordozą !@!
#patostreamy