No i mam nauczkę aby nie kupować na święta prezentów za 400zł lasce z którą jestem miesiąc. Bo po 4 miesiącach i tak już nie będzie się razem ( ͡°ʖ̯͡°)
@KromkaMistrz: W sumie to nigdy się nad tym nie zastanawiałem ale wychodzi na to że ja swojej zacząłem takie drogie prezenty kupować dopiero po oświadczynach :P
@KromkaMistrz: mozna spytac w jakim wieku jestescie?
@elokompaniero: Kurcze, jak tak na wykopie czytam, ze faceci daja swoim pannom prezenty za kilkaset zl i wiecej, to tak sobie mysle, ze chyba sie sfrajerzylam. Po co tak syzbko sie wiazalam...? Poczatek studiow, randki w akademiku i zbieranie kasztanow na miasteczku agh, w prezencie narecze ulubionych kwiatow, ktore juz maz zebral idac do mnie na kolacje.. I sie z tego
Bo po 4 miesiącach i tak już nie będzie się razem ( ͡° ʖ̯ ͡°)
Dajcie jakiegos plusa na pocieszenie
#zalesie #zwiazki
Pieniądzewydane / ilośćzanurzeńbarabasza < najtańszyk-------nzroksy
Jeżeli powyższe jest prawdą to nie żałuj ;)
Komentarz usunięty przez moderatora
@elokompaniero: Kurcze, jak tak na wykopie czytam, ze faceci daja swoim pannom prezenty za kilkaset zl i wiecej, to tak sobie mysle, ze chyba sie sfrajerzylam. Po co tak syzbko sie wiazalam...? Poczatek studiow, randki w akademiku i zbieranie kasztanow na miasteczku agh, w prezencie narecze ulubionych kwiatow, ktore juz maz zebral idac do mnie na kolacje.. I sie z tego
@Zielonka696969: bo kupil prezent? XD
Komentarz usunięty przez moderatora
Poza tym nie płaci się ich 18lat, najczęściej ok 25