Aktywne Wpisy
kastrator2 +98
No dobra to podsumujmy:
1. #it - jebło, nie ma co
2. #medycyna - na razie jak pączki w maśle, ale zastanawiam się czy nie jebnie jak IT. Liczba miejsc rośnie, wszyscy robią kursy na botoks, a gabinety stomatologiczne są już na każdym rogu. Wygląda dosłownie jak IT przed kryzysem, dajmy im parę lat.
3. #prawo - ostatnio się u nas na wykopie jakiś prawnik żalił że zmarnował życie.
1. #it - jebło, nie ma co
2. #medycyna - na razie jak pączki w maśle, ale zastanawiam się czy nie jebnie jak IT. Liczba miejsc rośnie, wszyscy robią kursy na botoks, a gabinety stomatologiczne są już na każdym rogu. Wygląda dosłownie jak IT przed kryzysem, dajmy im parę lat.
3. #prawo - ostatnio się u nas na wykopie jakiś prawnik żalił że zmarnował życie.

telemach20 +69

Doszedłem, że jest jakiś problem z ogonkami. Rzućcie okiem na pierwszy z brzegu przykład na screenie - ponumerowałem gdzie patrzeć dla ułatwienia:
(1) W okienku
Immediatewołam? Przeglądy("PDX A", "MAŁY:")(2) Po najechaniu kursorem na zmienną w nagłówku funkcji nie ma "Ł" w zmiennej
(3) O dziwo w okienku
Localszmienna wygląda normalnieI druga rzecz:
(A) Wołam arkusz z polskim znakiem w nazwie:
PRZEGLĄDY(B) Arkusz istnieje, a vba wywala błąd
Nosz jasny gwint. Mogę sobie zmienić na nazwy bez ogonków, ale takich różnych plików mam kilkadziesiąt i kolejkę excelowych petentów pod drzwiami. A problem musi być jakich błahy. Nie wierzę, że nikt się z nim nie spotkał. Pomożecie Mireczki?
Kurde, tyle lat był Excel 97 i komu to przeszkadzało?
źródło: comment_R9YvJMhcmCZzXNZEYcB7BNvcacV7iP6H.jpg
Pobierz"Finally I found solution.. it simple, so if someone need this here it is>>>
1.In Control Panel > Regional and language options> advanced tab
choose the native language you want to use in language for