Wpis z mikrobloga

@idziol: oglądałem z różowa cały weekend jego wszystkie filmiki. Artur Nowicki ciekawie opowiada i fajnie ze ma tez przepisy zagraniczne. Szkoda ze teraz już po obejrzeniu wszystkiego tylko co tydzień odcinek ( ͡° ʖ̯ ͡°)
  • Odpowiedz
@Tryggvason: O właśnie, ważna rzecz: taka wędlina MUSI być cieniutko krojona, bo wtedy ma najwięcej smaku i fajnie się je.
Wołowiny nie próbowałem jeszcze, ale narobiłeś mi smaku :-)
  • Odpowiedz
@Atk_to_na_tyle: W sumie dowolne, jakie lubisz. :) Napisałem wyżej, pozwól, że skopiuję:

Ja dałem mieszankę papryk słodkiej, ostrej, wędzonej, do tego chili z cayenne, pieprz i chyba piri piri, do tego czosnek w proszku i chyba tyle, mogłem w sumie dać jeszcze jakieś z filmiku, który wrzuciłem wyżej, to może byłoby jeszcze smaczniejsze. Cała ta warstwa wierzchnia jest super pikantna i o to chodzi. :) Mięso na sam koniec przed
R.....0 - @Atktona_tyle: W sumie dowolne, jakie lubisz. :) Napisałem wyżej, pozwól, ż...
  • Odpowiedz