Aktywne Wpisy
Sercekapusty +3
#zwiazki #rozowepaski #tinder
Mirki, jak to realnie teraz wygląda w kontekście szukania panny do związku. Mam na myśli duże miasto wojewódzkie. Na prawdę a taka lipa na rynku? Jestem po 30stce, raczej normalny, wzrost i wyglad przeciętny minus. Zastanawiam się czy warto wyprowadzić się z wioski do miasta bo samotność już mnie zaczęła dobijać. Na wsi kompletna lipa z szukaniem panny, nawet na tinderze żadnych nie
Mirki, jak to realnie teraz wygląda w kontekście szukania panny do związku. Mam na myśli duże miasto wojewódzkie. Na prawdę a taka lipa na rynku? Jestem po 30stce, raczej normalny, wzrost i wyglad przeciętny minus. Zastanawiam się czy warto wyprowadzić się z wioski do miasta bo samotność już mnie zaczęła dobijać. Na wsi kompletna lipa z szukaniem panny, nawet na tinderze żadnych nie
drobne_na_taryfe +228
Łosoś ze szpinakiem w domowym cieście francuskim, karmelizowana brukselka i prosta sałatka. Przekrój w komciu
#gotujzwykopem
#gotujzwykopem
Kod -50zł: 5UQYQEIZ
Dostałem właśnie info że niestety program polecający sie zakończył pod względem profitów dla mnie... Ale wy dalej możecie korzystać z kodu i cebulić :)
Łącznie 16 mirków kupiło materac z mojego kodu i po 3 miesiącach go nie zwróciło (800zł cebuli, lol), zaś dwóch kolejnych podziękowało mi na PW. Dzisiaj znowu pije Wasz zdrowy i wygodny sen (⌐ ͡■ ͜ʖ ͡■)
Jakby ktoś chciał sie skusić jeszcze na materac to rzucam linkiem i kodem rabatowym, -50zł. I żeby oszczędzić Wam czasu:
PIANKA LATEKSOWA 4 CM
PIANKA TERMOELASTYCZNA 4 CM
PIANKA HD 17 CM
Cena od 850zł (z kodem -50zł)
https://www.benetsleep.pl/
Gdyby ktoś chciał kodzik rabatowy po przeczytaniu powyższego: 5UQYQEIZ
#benetsleep
Komentarz usunięty przez autora