Wpis z mikrobloga

Ej misie waniliowe, ktoś ma/miał/ stał obok Husaberga FE450? Rocznik 08 mnie szczególnie interesuje.( ͡ ͜ʖ ͡) Wiecie, w necie to zawsze husabang, husablow i takie tam, ale ponoć się mocno poprawiło po '07. Jak z częściami? Na co zwrócić uwagę przy zakupie(oprócz rzeczy oczywistych przy endurakach)?
Wołam @Messix bo coś czuję, że awatar nieprzypadkowy.:)
#motocykle #enduro
  • 5
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Mekki: a mam husaberga ale jeszcze te stare, 2004r, ten 2008 to jest juz ten z poziomym silnikiem czy jeszcze te stare? Pytaj o co chcesz mam husaberga chyba 5 rok wiec troche majster xD
  • Odpowiedz
@Messix: W ogłoszeniu rocznik 08 ale modelowy chyba 09 bo to już ten leżący. Jest w okolicy do obejrzenia, na zdjęciach wygląda git i chcemy z bratem obejrzeć i w sumie nie wiem na co w silniku zwrócić uwagę.( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
@Mekki: no to ja z tych nowych to slabo, z tych starszych to jestem prawie pro majster xD

Ogolnie te starsze to zajebiste sprzety

Na pewno do tych poziomakow jest wiecej czesci oraz akcesoriow niz do tych starszych co ja nam
  • Odpowiedz
@Messix: Jak kupimy, dam znać. Kij tam najwyżej będzie tykająca b---a. Przynajmniej nie będzie nudno, bo wszędzie tylko ktmy i ktmy. Ostatnio kumpla KX poszedł w ludzi i też będzie kat. Dobrze chociaż, że się jedna huska by bmw ostała.( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
@Mekki: ja zrobilem remont husabeega zaraz po kupnie czyli jakies 5 lat temu, wlozylem w sam silniik 7k, wymienilem WSZYSTKO oprocz karterow i od ramtej pory nie robie NIC tylko olej i zawory i z--------a

Ale to te stare silniki dlatego mowie nie wiem jak te nowsze
  • Odpowiedz