Ja #!$%@?ę, pod wpływem tego znaleziska https://www.wykop.pl/link/4198817 Zmieniłam rok urodzenia w profilu GG na 2007, po 15 minutach już miałam kilka wiadomości, od heyka popiszemy do "cześć, jestem onanistą". Serio GG to raj dla pedofili. Naprawdę jestem w szoku. Sprawdzajcie co wasze dzieci robią w necie. #pedofilia #gg #socialmedia
Zglosisz to bedziesz sie bujac po komisariatach/sadach w godzinach pracy. Chyba ze masz misje - spoko. To nalezy pietnowac, ale ubolewam nad organizacja tego wszystkiego.
Eh a ja ten sam numer od jakichś 12 lat i nic nie piszo ( ͡°͜ʖ͡°). W ramach ciekawostki to nawet sporo osób jeszcze korzysta z GG(przynajmniej Ci z mojej listy). Średnio mam dostępnych 3-10 osób a aktywnych około 50.
@anenya: Tak, ja pod wpływem tego znaleziska zainstalowałam gadu i założyłam konto. Ustawiłam 10 lat, do tej pory napisało dwóch panów (znacząco starszych). Straszne w sumie :/
@anenya: wczoraj siedziałam do późna przy robocie i akurat trafiłam na twój post i postanowiłam sprawdzić, bo coś mi się nie chciało wierzyć, skoro przez 15 lat jak mam gg nikt obcy do mnie nie napisał, więc zmieniłam wiek na 12 i zrobiłam się dostępna - napisało 3 kolesi, dwóch 30+, którzy nie ukrywali po co piszą i jeden 16 latek, który nagabywał o zdjęcia. Masakra
@MasterOfChaos absolutnie przerażające. Też mi się nie chciało wierzyć. Nie wiem nawet czy jest sens to zgłaszać skoro wystarczy gadu i młody wiek by przyciągnąć takich ludzi
@anenya: Nie no chyba zadna prawdziwa dziewczynka by nie pisala z typem ktory o zdjecia prosi. A poza tym to mozna zglosic gg by blokowal dodawanie obcych osob ponizej 16 roku zycia.
nie pójdę więcej na siłownie, dzisiaj poszłam poćwiczyć brzuch na ławce. Najpierw jakiś chłop ciągle się podejrzanie gapił, potem drugi i widziałam jak śmieje się pod nosem. Wróciłam do domu i od razu się rozbeczałam #sport #silownia
https://www.wykop.pl/link/4198817
Zmieniłam rok urodzenia w profilu GG na 2007, po 15 minutach już miałam kilka wiadomości, od heyka popiszemy do "cześć, jestem onanistą". Serio GG to raj dla pedofili. Naprawdę jestem w szoku. Sprawdzajcie co wasze dzieci robią w necie.
#pedofilia #gg #socialmedia
Komentarz usunięty przez autora
#takbylo
zapomniałeś tylko dodać, że trzeba wcisnąć "losuj rozmówcę"