Aktywne Wpisy
rodnekr +196
gniazdownik1016 +139
A propos ostatnich wydarzen co do zaostrzenia przepisow drogowych to mialem pewna rozkmine
Nagminnie jak jezdzilem autem w-------o mnie, ze piesi stoja przy przejsciu i gadaja albo tak po prostu stoja i nasunela mi sie pewna mysl
Wymyslilem, zeby przy kazdym przejsciu dla pieszych namalowac taki kwadrat, na ktory wchodzisz tylko wtedy, gdy chcesz przejsc przez jezdnie i wchodzac na niego, stojac na nim, automatycznie masz pierwszenstwo
Roboczo
Nagminnie jak jezdzilem autem w-------o mnie, ze piesi stoja przy przejsciu i gadaja albo tak po prostu stoja i nasunela mi sie pewna mysl
Wymyslilem, zeby przy kazdym przejsciu dla pieszych namalowac taki kwadrat, na ktory wchodzisz tylko wtedy, gdy chcesz przejsc przez jezdnie i wchodzac na niego, stojac na nim, automatycznie masz pierwszenstwo
Roboczo
https://www.wykop.pl/link/4198817
Zmieniłam rok urodzenia w profilu GG na 2007, po 15 minutach już miałam kilka wiadomości, od heyka popiszemy do "cześć, jestem onanistą". Serio GG to raj dla pedofili. Naprawdę jestem w szoku. Sprawdzajcie co wasze dzieci robią w necie.
#p-------a #gg #socialmedia
top kek
@anenya: Jeśli opisana w znalezisku sytuacja rzeczywiście ma miejsce, a Ty posiadasz na tyle mocne dowody, by nikt nie miał wątpliwości, że jest to prawdą, to poinformuj o sprawie nie tylko policję ale również i media. Policyjny adres mailowy znajdziesz tutaj.
@Dalamar myślisz, że pedofile ograniczają się do GG? Mam ten komunikator więc na nim zrobiłam test, ale nie sądzę żeby inne platformy pozostawiali odlogiem.