Wpis z mikrobloga

Halo mircy wzięło mnie z braćmi lvl 30 na złożenie naszych klocków lego które zalegały na poddaszu. Najwiecej mieliśmy z lego western. No i chcielibyśmy skompletować cała serie, brakuje nam mniej więcej połowy zestawów: 2845, 2846, 6748, 6764/6755,6766/6763,6790,6799. Interesują nas zestawy z pudełkiem i instrukcja, może brakować pojedynczych klocków. Płacimy złotem, Więc jeśli wam zalega i chcecie się pozbyć to chętnie odkupimy! Proszę o plusika żeby więcej osób zobaczyło
#lego #western #gielda #zabawki #klocki #kupujzwykopem
hurin - Halo mircy wzięło mnie z braćmi lvl 30 na złożenie naszych klocków lego które...

źródło: comment_ZvgMlav6GOCDvsPoTooGPkONqrK5zwqf.jpg

Pobierz
  • 56
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@hurin: no tam gdzies na ukrainie pod czarnobylem mozna pewnie postawic dom 500m i go wypelnic gratami, ale wiesz, ja dalej wole moje 60mkw 10 min od centrum wwy xD plus wiesz, ja sobie kupilem to mieszkanie, ty siedzisz u starych xD
  • Odpowiedz
@RubinWwa ale co tu udawać, pokazałeś, że dorosły i dojrzały nie jesteś więc widać wszystko czarno na białym. Dzieci też mają prawo do internetu, ale zachowuj się.
  • Odpowiedz
@Krupier: no spoko, ja mowie ze lego jest dla dzieci i ze troche bez sensu wydawac na to hajs jak mieszka sie w takim standardzie, gosc odpowiada ze dom jest duzy (nie wiem co to ma do rzeczy, zwlaszcza ze ewidentnie to dom jego rodzicow) i nastepnie wpadasz ty mowisz o "zaoraniu' i odrabianiu prac domowych jak gimnazjalista, skad ty sie urwales? to ze masz max 14 lat to wiadomo,
  • Odpowiedz
@LukaszN: aj sobota jest, piję kawkę i łapię się na zarzutki dzieciaków, daj się zrelaksować. ;)

zwlaszcza ze ewidentnie to dom jego rodzicow)

@RubinWwa: no patrzcie, niby niedojrzały, ale umiejętności telepatyczne posiada.

Dobra, kawa się skończyła, ja się idę wziąć za robotę, a ty do lekcji.
  • Odpowiedz