Siemano. Ostatnio wpadłem na świetne urozmaicenie diety. Za 5.99zł można kupić w biedronce 1 kg parówek z kurcząt. 100g tych parówek ma 11g białka ( ͡°͜ʖ͡°). Oprócz niskiej ceny zaletą jest to, że są gotowe do spożycia (w przeciwieństwie do piesi z kurczaka) i można ich zjeść bardzo dużo w ciągu dnia. Jem je w różnych formach - na ciepło, na zimno, podsmażane z jajecznicą (jak mam jajka) lub z keczupem (tortex najlepszy).
Opakowanie 1kg wystarcza mi na max. 2 dni, czyli kosztuje mnie to 3zł dziennie i pochłaniam dodatkowo minimalnie 55g czystego białka.
Dietę stosuje od tygodnia i chyba zaczynam czuć pierwsze efekty.
@Driver494: polecam zamknąć w słoiku po 2dniach wytwarza się parówczan kreatyny 69razy mocniejszy od testosteronu. Dawki: 20ml dziennie dla 5kg czystej masy tygodniowo, 40ml dla 8kg i OSTROŻNIE: 200ml dla 3kg czystego mięcha dziennie
@Driver494: Bardzo dobry pomysł. Ekonomicznie, smacznie i z pomysłem. Jedynym minusem może być długotrwałe rozwolnienie, które nieco wyjaławia organizm i zużywa zdobyty zapas energii.
@kurazjajami: Chciałem się podzielić tanim źródłem białka które ostatnio odkryłem i już sapy. Idź płać fortune za swoje garniery i drogie p----i z kurczaka. @Bambomancer: Smakują normalnie. Jak Ci nie pasuje smak możesz jeść z keczupem.
@ChoNoTu: Hmmm lepszy efekt dla zdrowia osiągniesz i więcej składników przez błonę śluzową wchłoniesz jak te parówki sobie w d..pę będziesz wkładał. Jeśli dobrze kojarzę to ten produkt to jest MOM czyli ostatnia padlina, dzioby i pazury + chemia. Oraz chemia ekstra w postaci sztucznego aromatu dymu wędzalniczego.
@Driver494 nikt tu nie sra człowieku, chwalisz się że znalazłeś jakieś gowno z niby duża ilością białka. ¯_(ツ)_/¯ kup sobie Twaróg zdrowiej Ci wyjdzie. Nikt kto chce przybrać na masie nie je tak w c--j przetworzonego gówna. Masz jeść najprostsze i najłatwiej przyswajalne rzeczy by organizmu szybko i bez bólu trawil je więc i rozkładal do najprostszych aminokwasów.
@Wina_Segmentacji: Przede wszystkim przyrost siły i wytrzymałości z masa nadal w miejscu bo ostatnio robię trochę cardio i biegam 1 km dwa razy w tygodniu. @ShpxLbh: na suplementy jeszcze przyjdzie czas.
Witajcie. W wolnych chwilach bawię się w modelarstwo. A dokładnie zakładam oświetlenie do różnych samochodów w skali 1:18 #modelarstwo #chwalesie #hobby
Opakowanie 1kg wystarcza mi na max. 2 dni, czyli kosztuje mnie to 3zł dziennie i pochłaniam dodatkowo minimalnie 55g czystego białka.
Dietę stosuje od tygodnia i chyba zaczynam czuć pierwsze efekty.
#silownia #dieta #mirkokoksy #zdrowie #mikrokoksy #gotujzwykopem
@Bambomancer: Smakują normalnie. Jak Ci nie pasuje smak możesz jeść z keczupem.
@Wina_Segmentacji: Łap zdjęcie składu.
Komentarz usunięty przez autora
Jeśli dobrze kojarzę to ten produkt to jest MOM czyli ostatnia padlina, dzioby i pazury + chemia. Oraz chemia ekstra w postaci sztucznego aromatu dymu wędzalniczego.
Największy plus to, że nie trzeba gotować. W podobnej cenie są na przykład serca z kurczaka za kilogram i mają trochę więcej białka.
Jakie efekty odczuwasz po tym czasie?
@ShpxLbh: na suplementy jeszcze przyjdzie czas.