Wpis z mikrobloga

Siemano. Ostatnio wpadłem na świetne urozmaicenie diety. Za 5.99zł można kupić w biedronce 1 kg parówek z kurcząt. 100g tych parówek ma 11g białka ( ͡° ͜ʖ ͡°). Oprócz niskiej ceny zaletą jest to, że są gotowe do spożycia (w przeciwieństwie do piesi z kurczaka) i można ich zjeść bardzo dużo w ciągu dnia. Jem je w różnych formach - na ciepło, na zimno, podsmażane z jajecznicą (jak mam jajka) lub z keczupem (tortex najlepszy).

Opakowanie 1kg wystarcza mi na max. 2 dni, czyli kosztuje mnie to 3zł dziennie i pochłaniam dodatkowo minimalnie 55g czystego białka.

Dietę stosuje od tygodnia i chyba zaczynam czuć pierwsze efekty.

#silownia #dieta #mirkokoksy #zdrowie #mikrokoksy #gotujzwykopem
Driver494 - Siemano. Ostatnio wpadłem na świetne urozmaicenie diety. Za 5.99zł można ...

źródło: comment_kKENixvP284d8ifuNEyQvtKB5wFWCz3f.jpg

Pobierz
  • 43
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Driver494: polecam zamknąć w słoiku po 2dniach wytwarza się parówczan kreatyny 69razy mocniejszy od testosteronu. Dawki: 20ml dziennie dla 5kg czystej masy tygodniowo, 40ml dla 8kg i OSTROŻNIE: 200ml dla 3kg czystego mięcha dziennie
  • Odpowiedz
@kurazjajami: Chciałem się podzielić tanim źródłem białka które ostatnio odkryłem i już sapy. Idź płać fortune za swoje garniery i drogie p----i z kurczaka.
@Bambomancer: Smakują normalnie. Jak Ci nie pasuje smak możesz jeść z keczupem.
  • Odpowiedz
@ChoNoTu: Hmmm lepszy efekt dla zdrowia osiągniesz i więcej składników przez błonę śluzową wchłoniesz jak te parówki sobie w d..pę będziesz wkładał.
Jeśli dobrze kojarzę to ten produkt to jest MOM czyli ostatnia padlina, dzioby i pazury + chemia. Oraz chemia ekstra w postaci sztucznego aromatu dymu wędzalniczego.
  • Odpowiedz
@Driver494 nikt tu nie sra człowieku, chwalisz się że znalazłeś jakieś gowno z niby duża ilością białka. ¯_(ツ)_/¯ kup sobie Twaróg zdrowiej Ci wyjdzie. Nikt kto chce przybrać na masie nie je tak w c--j przetworzonego gówna. Masz jeść najprostsze i najłatwiej przyswajalne rzeczy by organizmu szybko i bez bólu trawil je więc i rozkładal do najprostszych aminokwasów.
  • Odpowiedz