Aktywne Wpisy
Wezzore-04 +1729
Ale mnie w-----a ta niedziela niehandlowa. Idealnie dla mnie by było, żeby sobie dzisiaj na spokojnie zrobić zakupy na początek tygodnia. To nie k---a, planuj człowieku przed pracą z rana albo po robocie w godzinach szczytu. J---ć ten z-----y zakaz. A jeszcze bardziej j---ć tych, którzy się zaraz zlecą i będą p-------c „wystarczy zrobić w sobotę” c---a w dupę wystarczy włożyć. #niedzielahandlowa #zakupy #j------s
BozenaMal +152
Rodzina z Sydney w Australii odmówiła sprzedaży swojej postadlosci developerom mimo iż Ci proponowali ogromne sumy. Szacuje się że teraz to miejsce jest warte 40-50 mln dolarów.
#ciekawostki #australia #nieruchomosci
#ciekawostki #australia #nieruchomosci
@Cinoski
Wskażcie mi, w którym miejscu wyrażam się w takim tonie jakbym choćby próbował namawiać kogokolwiek do czegokolwiek.
@Shatter: Czyli jak normalne disco polo. Co? Myślisz, że "majteczki w kropeczki" to na poważnie i ze spiną? ( ͡º ͜ʖ͡º)
Ale nie, lepiej wkręcać sobie, że to jakiś "wyższy level" pfff. Mam w nosie kto czego słucha i nigdy
Komentarz usunięty przez autora
Każdy kto potrafi przysporzyć takiego bólu d--y z takich powodów zupełnie obcemu człowiekowi zasługuje na mój najwyższy szacunek.
Ale ładny ból.
Komentarz usunięty przez autora
A niech se chlop spiewa. Robi dobra robote, idzie sie swietnie pobawic do tego, a najwazniejsze, rzeczywiscie gra na zywo, to nie Zenek co leci z playbacku. Gosc stworzyl bardzo pozytywna postac, muzyka to nie typowe Disco Polo, tylko cos, czego nawet nie jest wstyd
Biore ale Disco Polo raczej rzadko jest puszczane w radiu a swojego czasu było o gościu całkiem głośno