Wpis z mikrobloga

bo jest smieszkiem. Przyglupy myślą, że on robi wszystko na poważnie, a to wszystko to w------a ironia.

Swoją debiutancką płytę nazwał The greatests Hits xD

@Shatter: Czyli jak normalne disco polo. Co? Myślisz, że "majteczki w kropeczki" to na poważnie i ze spiną? ( ͡º ͜ʖ͡º)
Ale nie, lepiej wkręcać sobie, że to jakiś "wyższy level" pfff. Mam w nosie kto czego słucha i nigdy
  • Odpowiedz
@atrax15: Ja miałem do gościa neutralny stosunek, ale polubiłem go po przeczytaniu twojego komentarza.
Każdy kto potrafi przysporzyć takiego bólu d--y z takich powodów zupełnie obcemu człowiekowi zasługuje na mój najwyższy szacunek.
  • Odpowiedz
@Elaviart z jakich TAKICH powodów?powody są dla mnie normalne,zachowuje się jak idiota i chyba na takiego się kreuje,tak samo jak żyła,ten skoczek,tamtego też nie lubię,nigdy ich obu nie lubiłem,wgl nie lubię takich ludzi,nie otaczam się nimi,próbują na siłę wszystkich rozśmieszyć i myślą że im to wychodzi,błąd ,nie wszystkich rozśmiesza a część dostanie raka żenady od ich głupich zartow
  • Odpowiedz
@atrax15: no wlasnie, co? xDD czlowiek zadowolony i usmiechniety to az chce sie mu dojechac, tylko mema z nosaczem i twoim nickiem tu brakuje xD

A niech se chlop spiewa. Robi dobra robote, idzie sie swietnie pobawic do tego, a najwazniejsze, rzeczywiscie gra na zywo, to nie Zenek co leci z playbacku. Gosc stworzyl bardzo pozytywna postac, muzyka to nie typowe Disco Polo, tylko cos, czego nawet nie jest wstyd
  • Odpowiedz
@atrax15: Nieładnie tak kasować posty na które ktoś już odpowiedział. Wymieniłeś tam wiele powodów, tak banalnych i neutralnych rzeczy jak wygląd fizyczny czy gust muzyczny. Przypomnę, że mowa tutaj o jego wizerunku scenicznym, a nie prawdziwej osobie. Skoro facet potrafi wywołać takie emocje rzeczami, które w normalnej sytuacji każdy może mieć co najwyżej w dupie to szacun dla niego - prosta sprawa.
  • Odpowiedz
@atrax15: Myślałem, że jesteś kolesiem któremu odpowiadałem, teraz widzę że to dwa różne nicki, chodziło o @cr_7 Tym bardziej nie wiem o czym do mnie rozmawiasz skoro moja wypowiedź straciła kontekst.
  • Odpowiedz
@Elaviart: Ale gdzie ty mi odpowiedziałeś? Po 2 w tym usuniętym napisałem to samo,że aktor który przyjął postać tylko nikogo nie oznaczyłem.
  • Odpowiedz
@Elaviart no właśnie czyli jednak,zdziwiła mnie ta utrata kontekstu ale już nie drążyłem tematu bo w sumie jak dla mnie to nie ma o co a raczej o kogo
  • Odpowiedz
@Stitch Bardziej z Januszowo/Grażynowych dyskotek i wesel gdzie każdy jest naj*@#/y i tańczy do disco polo

Biore ale Disco Polo raczej rzadko jest puszczane w radiu a swojego czasu było o gościu całkiem głośno
  • Odpowiedz