@banan_termoaktywny: Widzisz, trochę się różnimy od siebie. Bo ja np. mam w------e czy ktoś spojrzy na mnie jak na debila a ciebie jak widać to strasznie boli. Miłego dnia, pozdrówka
Mimo wszystko, ciężko mi przystać na porównywanie tego pana z The Beatles. Jakąś k---a Madonnę, Majkela Dżeksona - okej, ale jego?
@elegantia_galia: ale zrozum, że ja porównuje tylko ich popularność, o wartości muzycznej nawet nie próbuje dyskutować bo to tylko muzyka - każdy ma inne gusta, nie ma obiektywnie najlepszej muzyki.
Bardzo brzydko mnie nazywasz ( ͡°ʖ̯͡°) Przepraszam, że napisałem, że "p--------z", to wbrew
Widzisz, trochę się różnimy od siebie. Bo ja np. mam w------e czy ktoś spojrzy na mnie jak na debila a ciebie jak widać to strasznie boli. Miłego dnia, pozdrówka
@llllllllllllllllllll: ja też mam w------e, ale wiem kim jest Papież Franciszek, Salvador Dali, Popek, Macierewicz, Małysz, Macron czy Lil Peep. Po prostu trzeba mieć wyjątkowo ograniczona percepcję żeby nie wiedzieć, że Sheeran jest muzykiem. A chwalenie się tą ignorancja na wykopie,
@banan_termoaktywny: Ziomek ale co ty mi tu p--------z? Czy znam czy nie, czy chcę znać czy nie, jest to moja nieprzymuszona wola. Czy chcę o tym wspomnieć na stronie ze śmiesznymi obrazkami czy nie to również jest moja nieprzymuszona wola. Ty lubisz się d---------ć do ludzi - ok, nie mam nic do tego, dopóki nie mierzysz ludzi swoją miarą, a to już przekracza pewną granicę. Wrzuć na luz, nie każdy
Biorąc pod uwagę zasięgi dzisiejszych mediów, portali społecznościowych, youtuba, spotify i itunes`a, brak nawet najprostszego skojarzenia Ed Sheeran - muzyk jest raczej powodem do zastanowienia się nad wyjściem spod kamienia niż dumy. Cofnij się do lat 60/70 i ogłoś wszystkim wszem i wobec, że nie wiesz kim są Beatlesi XDD
@banan_termoaktywny: W pierwszej części swojej wypowiedzi krytykujesz OPa za brak wiedzy na temat tego, kim jest Ed Sheeran. W następnym
@banan_termoaktywny: Odpowiem tylko na jedną rzecz, bo konwersacja z tobą to jak grochem o ścianę
Ja nic od ciebie nie chcę i niczego nie wymagam
Sprawdź sobie swoje poprzednie komentarze, bo coś z pamięcią masz nie tak - wymagasz ode mnie, że hurr durr powinieneś znać, że on to on a tamten to tamten, jeżeli tego nie wiesz i o tym o mój boże napiszesz w internecie to jesteś idiotą i
@vexevir: Gość pisze, że aktualnie powstaje masa dobrej muzyki, a Ty rzucasz w niego memem wyśmiewającym ludzi "kiedyś to była muzyka, teraz to nie ma muzyki" i zgarniasz plusy
W pierwszej części swojej wypowiedzi krytykujesz OPa za brak wiedzy na temat tego, kim jest Ed Sheeran.
@piesprzewodnik: raczej nazywam ignorancją to, że ktoś (młody człowiek, sądząc po tym, że rozmawiamy na wykopie), pomimo tego, że przez lata rudy wyskakiwał z ekranu/yt/radia/tv/lodówki, nie potrafi połączyć jego osoby z tym czym się zajmuje. Nie słucham Eda, nie znam go, nie interesuje mnie taka muzyka ale przez te lata zdążyłem zarejestrować, że "jakiśtam
@banan_termoaktywny: Ignorancją? Ignorancją na temat czego? Bo Ed chyba nie zrewolucjonizował muzyki. Nie wprowadził nic nowego. Ot jest popularny. Tak jak popularny jest Bayer Full czy aktualnie Sławomir. Czy ktoś, kto mieszka w Polsce i nie słyszał o Sławomirze, wTwoim mniemaniu też jest ignorantem? Nie znasz Cleo? Eneja? Soboty? Jesteś ignorantem. Quebonafide? Paluch? Young Multi? Kali? Oni uzyskali największą sprzedaż płyt w 2017 wg. OLIS. Różnica jest też taka, że
No, ale mówienie, że Ed Sheeran w 2k18 jest gwiazdą tej samej skali, co w swoich czasach byli Beatlesi czy Presley, świadczy o kompletnej niewiedzy.
@GoodPain: gościu, jeśli chcesz mi coś udowadniać to przygotuj się do tego, ok? Próbujesz porównywać innych artystów, w innych czasach, przy wykorzystaniu innych technologii i innych metod sprzedaży i monetyzacji. Ale dobrze, poszukajmy: Please Please Me - 5 900 000 With the Beatles - 5 850 000 A Hard
@banan_termoaktywny: I to właśnie kryło się pod XD Przy tak szerokim dostępie do filmów i muzyki; przy tak wielkich możliwościach dotarcia do milionów odbiorców na całym świecie, praktycznie bez nakładów finansowych (ja nie mówię, że na promocję nikt nie wydaje kasy, ale za darmo mogę opublikować coś na Spotify/YT i dotrzeć do ludzi, bez wydawców, bez ogromnej machiny), raczej skończyły się czasy tak wielkich gwiazd. Swoimi komentarzami tylko pokazujesz totalny
Mówcie co chcecie o PRL, ale loga przedsiębiorstw z tamtego okresu są kreatywne i z smakiem. Nie to co teraz z tym mimo że minimalizmem okropnym wykonaniem. #polska #prl
#gitara #heheszki #humorobrazkowy
@elegantia_galia: ale zrozum, że ja porównuje tylko ich popularność, o wartości muzycznej nawet nie próbuje dyskutować bo to tylko muzyka - każdy ma inne gusta, nie ma obiektywnie najlepszej muzyki.
@llllllllllllllllllll: ja też mam w------e, ale wiem kim jest Papież Franciszek, Salvador Dali, Popek, Macierewicz, Małysz, Macron czy Lil Peep. Po prostu trzeba mieć wyjątkowo ograniczona percepcję żeby nie wiedzieć, że Sheeran jest muzykiem. A chwalenie się tą ignorancja na wykopie,
Ty lubisz się d---------ć do ludzi - ok, nie mam nic do tego, dopóki nie mierzysz ludzi swoją miarą, a to już przekracza pewną granicę.
Wrzuć na luz, nie każdy
Komentarz usunięty przez moderatora
@banan_termoaktywny: kiedy porównujesz rudego do The Beatles ( ಠ_ಠ)
@piesprzewodnik: kiedy czytanie ze zrozumieniem nie bardzo weszło ¯_(ツ)_/¯
@banan_termoaktywny: W pierwszej części swojej wypowiedzi krytykujesz OPa za brak wiedzy na temat tego, kim jest Ed Sheeran. W następnym
Sprawdź sobie swoje poprzednie komentarze, bo coś z pamięcią masz nie tak - wymagasz ode mnie, że hurr durr powinieneś znać, że on to on a tamten to tamten, jeżeli tego nie wiesz i o tym o mój boże napiszesz w internecie to jesteś idiotą i
@banan_termoaktywny: To co oznacza:
Porównałeś nieznajomość Sheerana w 2k18, do nieznajomości Beatlesów w latach 70.
Kiedy umiejętność przekazywania informacji nie weszła
@piesprzewodnik: raczej nazywam ignorancją to, że ktoś (młody człowiek, sądząc po tym, że rozmawiamy na wykopie), pomimo tego, że przez lata rudy wyskakiwał z ekranu/yt/radia/tv/lodówki, nie potrafi połączyć jego osoby z tym czym się zajmuje. Nie słucham Eda, nie znam go, nie interesuje mnie taka muzyka ale przez te lata zdążyłem zarejestrować, że "jakiśtam
Komentarz usunięty przez autora
@banan_termoaktywny: XDDD
@GoodPain: serio? A możesz mi powiedzieć czego nie rozumiesz? Chętnie ci wyjaśnię wszystkie nieścisłości.
https://pl.m.wikipedia.org/wiki/Lista_najlepiej_sprzedaj%C4%85cych_si%C4%99_singli
Czy ktoś, kto mieszka w Polsce i nie słyszał o Sławomirze, wTwoim mniemaniu też jest ignorantem? Nie znasz Cleo? Eneja? Soboty? Jesteś ignorantem.
Quebonafide? Paluch? Young Multi? Kali? Oni uzyskali największą sprzedaż płyt w 2017 wg. OLIS.
Różnica jest też taka, że
@GoodPain: gościu, jeśli chcesz mi coś udowadniać to przygotuj się do tego, ok? Próbujesz porównywać innych artystów, w innych czasach, przy wykorzystaniu innych technologii i innych metod sprzedaży i monetyzacji. Ale dobrze, poszukajmy:
Please Please Me - 5 900 000
With the Beatles - 5 850 000
A Hard
Przy tak szerokim dostępie do filmów i muzyki; przy tak wielkich możliwościach dotarcia do milionów odbiorców na całym świecie, praktycznie bez nakładów finansowych (ja nie mówię, że na promocję nikt nie wydaje kasy, ale za darmo mogę opublikować coś na Spotify/YT i dotrzeć do ludzi, bez wydawców, bez ogromnej machiny), raczej skończyły się czasy tak wielkich gwiazd.
Swoimi komentarzami tylko pokazujesz totalny