co uważacie o dziewczynach ubierających się al'a na tym zdjęciu - wyzywająco, podkreślając swoją kobiecość, estetycznie i z dobrze dobranymi kolorami ale odrobinę wulgarnie? czy wulgarność można odpowiednio wyważyć?
@blueberry99 dokładnie o tym samym ostatnio myślałam widzac w pracy kobietę o bardzo, ale to bardzo krągłej i kobiecej figurze ubiegającej się tak żeby wszystko było na maksa podkreślone. No sama nie wiem co o tym myśleć. Chyba w pracy to troszkę za dużo, natomiast poza nią to już spoko, nie przeszkadzałoby mi to. Mając takie cudowne kształty niestety wygląda się troszkę wulgarnie jeśli ubrania są bardzo dopasowane i dość cienkie.
@Duce_Viktor: Odniosłem się do jej pytania. Pytała jak bardzo taki ubiór jest wulgarny. Po prostu taki wygląd kojarzy mi się z feministkami i tyle. Nie jestem ultraprawakiem raczej centroprawica xD
@blueberry99: dla mnie bomba, do tego dziewczyna ze zdjęcia ma super figurę. :) Myślę, że jakby była nieco bardziej płaska to już by tak dobrze w tych ciuchach nie wyglądała i musiałaby wybrać inne.
@blueberry99: ubieraja sie po prostu typowo, serio, latwo je pomylic, latac za takimi to troche nie miec gustu i brac to co popularne xD 3-4 lata temu inny typ kobiet był na świeczniku pytań takich ludzikow jak TY
@blueberry99: Czemu wulgarnie? Całe nogi i dekolt zakryte, po prostu dopasowane do ciała ciuchy. Może na uczelnię czy do pracy bym nie poszła w takim topie, ale już w lato na ulicę bez problemu i w życiu nie pomyślałabym, że wyglądam wulgarnie.
@blueberry99: niech sie każdy ubiera jak chce i dobrze się czuje, ja sie lubie ubrać kobieco, obcasy kiecka itp. Podkreślające figurę, część powie ze wulgarnie cześć ze kobieco, ktoś chamsko skomentuje inny skomplementuje, zycie a na foto niema nic wulgarnego, bo widac zarus biustu? Ma se go zakleic albo chodzic w worku?
ubierających się al'a na tym zdjęciu - wyzywająco, podkreślając swoją kobiecość
@blueberry99: jedyna "wyzywajaca" rzecz w tym stroju to odsłonięty brzuch. Jeżeli jest w miejscu 20+stopni to nie jest wyzywanie. Miała (nie)szczęście urodzić sie z takimi genami, ze nawet w worku po ziemniakach będzie mieć seksapil.
60zl za brak reklam na Instagramie - kogoś #!$%@? xD Ja rozumiem te wszystkie opłaty za serwisy streamingowe itd, ale #!$%@? 60zl za jakiegos Instagrama, żeby sobie bez reklam posty i story oglądać? #instagram #facebook
co uważacie o dziewczynach ubierających się al'a na tym zdjęciu - wyzywająco, podkreślając swoją kobiecość, estetycznie i z dobrze dobranymi kolorami ale odrobinę wulgarnie? czy wulgarność można odpowiednio wyważyć?
Komentarz usunięty przez autora
@blueberry99: jedyna "wyzywajaca" rzecz w tym stroju to odsłonięty brzuch. Jeżeli jest w miejscu 20+stopni to nie jest wyzywanie.
Miała (nie)szczęście urodzić sie z takimi genami, ze nawet w worku po ziemniakach będzie mieć seksapil.