Aktywne Wpisy
maly_ludek_lego +148
Obiecany wpis:
Wow, szczerze mówiąc nigdy nie spotkałem się z taką agresją na wykopie.
Wyzywaniem mnie od szurów, wariatów, kretynów. Osobiście myślę, że ten portal nie ma przyszłości, ponieważ użytkownicy są tu po prostu niemile widziani, a moderatorzy nic z tym nie robią. Okropny jest ten portal i nie dziwię się, że ruch spada. Ale do rzeczy.
Nigdzie nie napisałem, że w cokolwiek wierzę. Ja w zasadzie jeszcze nic nie napisałem. Uważam,
Wow, szczerze mówiąc nigdy nie spotkałem się z taką agresją na wykopie.
Wyzywaniem mnie od szurów, wariatów, kretynów. Osobiście myślę, że ten portal nie ma przyszłości, ponieważ użytkownicy są tu po prostu niemile widziani, a moderatorzy nic z tym nie robią. Okropny jest ten portal i nie dziwię się, że ruch spada. Ale do rzeczy.
Nigdzie nie napisałem, że w cokolwiek wierzę. Ja w zasadzie jeszcze nic nie napisałem. Uważam,
damianooo8 +52
#danielmagical #redpill #przegryw
Tak właśnie kończy facet który nie założył rodziny, albo nie ma jakiegoś absorbującego zajęcia typu własna firma. Wszelkie redpillowe teorie o życiu dla siebie, graniu w gierki, kolekcjonowaniu kloców lego nijak mają się do rzeczywistości. Kończy się zapijaniem świadomości w alkoholu w najlepszym wypadku.
Tak właśnie kończy facet który nie założył rodziny, albo nie ma jakiegoś absorbującego zajęcia typu własna firma. Wszelkie redpillowe teorie o życiu dla siebie, graniu w gierki, kolekcjonowaniu kloców lego nijak mają się do rzeczywistości. Kończy się zapijaniem świadomości w alkoholu w najlepszym wypadku.
#januszebiznesu #pracbaza #polak #olx
Międzynarodowa firma jest? JEST
Ugruntowana pozycja firmy? JEST
Atrakcyjne wymnagrodzenie? JEST
Pakiet Szkole? JEST
Nic tylko zacząć pracować
@bi-tek @db95
@alberto81: W tę stronę to jeszcze ma sens (młody dynamiczny zespół, tylko inaczej sformułowane). W drugą byłoby bardziej podejrzane.
@alberto81: zawsze jak w ogłoszeniu widziałam tę formułkę, to okazywało się, że minimalna krajowa + prowizje (o ile jakiekolwiek wpadną) xP