Wpis z mikrobloga

Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
  • 35
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@eth0: Mój znajomy kiedyś dostał telefon on jednej z licznych claim agencies i kolesia pytającego czy przypadkiem nie miał ostatnio wypadku samochodowego.
W uraz kręgosłupa i straconą rękę jeszcze typ uwierzył, ale w urwane lewe jądro już nie :D
  • Odpowiedz
@eth0: Szanuję jak p------n, jak dość osób będzie im marnowało czasu zamiast się rozłączać to może stanie się to nieopłacalne.
  • Odpowiedz
@skydancer:
Instruował mnie, abym otworzył przeglądarkę chrome, powiedziałem mu, że mam tylko firefox, po czym on powiedział, że może być, więc zapytałem się czy mogę otworzyć internet explorer, na co również przystał. W pasku przeglądarki kazał wpisać supremo remote desktop 3 i kliknąć w pierwszy link. To jest aplikacja do zdalnego pulpitu, a że działałem na kali linux, więc kazałem mu czekać bo instalowałem wine, o czym oczywiście go poinformowałem
  • Odpowiedz
@kooliber:
Spoko, ale ja to tu mam wybór pomiędzy talktalk, virgin, bt, cokolwiek bym nie podłączył to i tak nie przekrocze 20 mbit/s, a w przypadku bt to przepłacał bym, już miałem bt i płacenie po 40 funtów za internet i zero rozmów jest mało przyjemne;) Ale już wiem skąd te pajeety mają mój numer klienta;)
  • Odpowiedz
@eth0: nie wiem czy to zbieg okoliczności ale jest taki koles na Twitchu co robi to samo co ty tylko lepiej bo jeszcze do tego udaje ruskich
  • Odpowiedz
@m4kb0l:
To nie ja, nie siedzę na Twitchu, to był spontan, bo nigdy nie wiadomo kiedy oni zadzwonią, w dodatku dzwonią za każdym razem z innego numeru. Jak następnym razem na nich trafię to ich wkręcę już tak konkretnie, nagram to i tu wrzucę to się pośmiejemy razem:) Jedynie czego nie dam rady nagrać to samej rozmowy telefonicznej, bo dzwonią mi na domowy, a nie chce mi się inwestować w
  • Odpowiedz
@kooliber: Po prostu zadzwoniłes i powiedziales ze chcesz zwrotu pieniedzy i zerwania umowy przez to ze pozwolili wykrasc Twoje dane? z ciekawosci pytam bo tez mam internet i telefon z Talk Talk juz pare ladnych lat :) dzieki za odpowiedz!
  • Odpowiedz