Aktywne Wpisy
jbc_putina +517
ELITE PLUS
Nikt jeszcze nie zna [tylko dla wtajemniczonych i gotowych na sukces]
1. Plusujesz post
2. Plusujesz wszystkie komentarze
3. Dopisujesz swój komentarz
4. Reszta plusuje Twój komentarz
Nikt jeszcze nie zna [tylko dla wtajemniczonych i gotowych na sukces]
1. Plusujesz post
2. Plusujesz wszystkie komentarze
3. Dopisujesz swój komentarz
4. Reszta plusuje Twój komentarz
PSY_DELIC +106
Wypuścili ich!! Czy Iza zamówiła na śniadanie frytki i nuggetsy???
#frajerzyzmlm
#frajerzyzmlm
Parę tysięcy mireczków się modli i trzyma kciuki
Nikt więcej kiers
Wait what
Wykopowi gimboateiści kiers
JA SIE NIE MODLE POWTARZAM NIE MODLE SIE
MASZ DOWODY ZE MODLITWA POMAGA? BO JA MAM BADANIA ZE MODLITWA NIE POMAGA
BOG NIE ISTNIEJE PO CO WRZUCASZ TAKIE WPISY
JAK MOŻNA WIERZYĆ W COS CZEGO NIE MA
I CO DUMNA Z SIEBIE JESTEŚ?
ehh #gimboateizm #mirkomodlitwa
Komentarz usunięty przez autora
Komentarz usunięty przez autora
@Dizel_AHTUNG nie mył wiary religijnej z wiarą w zabobony
To właśnie katolicy najczęściej mówią "nie wierz w te zabobony" (⌐ ͡■ ͜ʖ ͡■)
@Horny_Gimli i to jeszcze jak ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@VrubeL: Niektórzy jednak szukają w idei Boga logicznej sprzeczności, mimo, że z zasady wymyka się on logice.
- Ej mirki, odkąd wyznaję filozofię xD wszystko jest super
- Brawo, tak trzymaj, ja też tak robię, zajebiście jest.
2.
@slucham_psa_jak_gram: przyznaję racje że post gdzie mirabelka prosi o pomoc to nie jest najlepsze miejsce na nabijanie się z religii ale to zwyczajne trolle które nawet jakby nie poprosiła o modlitwe to by napisali coś innego równie głupiego, druga sprawa, że modlitwa i tak zawsze śmieszna, myślicie że komuś pomagacie w ten sposób? XD wstańcie z kolan k---a i zróbcie rzeczywiście coś :)
Oddała wszystko w ręce lekarzy, sama już nic więcej zrobić nie może pewnie
@ActiveekHere: Eeeeee.... Ale modlitwa pomaga? Głęboka modlitwa jest podobna do medytacji - pomaga się wyciszyć, uspokoić i opanować myśli. A w przypadku tamtej mirabelki ma działanie podobne do grup samopomocy - masz świadomość, że jakaś grupa ludzi Cię wspiera w trudnych chwilach.
@ActiveekHere: Tylko że o
@ActiveekHere: Bo niektórzy, w tym np. ja, wierzą w Boga. I takiej mirabelce może być łatwiej osiągnąć ten stan uspokojenia wierząc, że rozmawia z Bogiem, niż próbując medytować "na sucho".
@ActiveekHere: Na pewno będzie jej miło jak, oprócz zapewnień o modlitwie ze strony wierzących, ateiści będą pisać rzeczy pokroju "jesteśmy z Tobą" czy
@ActiveekHere: A dlaczego tak Ci przeszkadza katolicka indoktrynacja? Zawsze jakaś indoktrynacja będzie, choćby wtedy, kiedy rodzice mówią Ci, że zabicie babci byłoby złe.
@Slucham_psa_jak_gra_: przeszkadza mi, że się ludziom od małego robi g---o z mózgu, oj przeszkadza