tak sobie patrze i dziennie jest około 8-10 zapytań o quest, szukający + druga osoba to 20 questów dziennie. Oczywiście osoba "dochodząca do questu" sama mogła stworzyć wątek szukający, więc liczmy 12 osób dziennie, wydaje mi się to najbardziej realistyczne. Teraz ile osób obserwuje tag?, 1000 osób, ile osób obserwuje tag hearthstone80gold?, 119
Ile osób udziela się regularnie, tj. grają i piszą kiedy mają quest?, na pewno znacznie mniej niż te 1200 osób. Liczmy że pula graczy regularnych to 800, chociaż strzelam i nie wiem nawet, czy te 1000 obserwujących to 1500 czy ile tam. No ale nic, 800 osób. Dziennie 12 questów,
Rocznie, 4500 questów, na jednego z nas 5 i pół questa
@PAT0S: Ja mam za to wrażenie, że szansa na tego questa nie jest stała w czasie i okresowo prawdopodobieństwo jest drastycznie zwiększane. Zauważyłem, że gdy sporo osób szuka partnera do wymiany to dostaję ten quest, natomiast gdy w tagu jest względna cisza to za nic nie mogę go trafić xD
Oczywiście osoba "dochodząca do questu" sama mogła stworzyć wątek szukający, więc liczmy 12 osób dziennie, wydaje mi się to najbardziej realistyczne.
Teraz ile osób obserwuje tag?, 1000 osób, ile osób obserwuje tag hearthstone80gold?, 119
Ile osób udziela się regularnie, tj. grają i piszą kiedy mają quest?, na pewno znacznie mniej niż te 1200 osób.
Liczmy że pula graczy regularnych to 800, chociaż strzelam i nie wiem nawet, czy te 1000 obserwujących to 1500 czy ile tam.
No ale nic, 800 osób. Dziennie 12 questów,
Rocznie, 4500 questów, na jednego z nas 5 i pół questa
Wychodzi ze średnio co 2 miesiące jest quest, i tak właśnie mam ja, a wy?
#hearthstone80gold #hearthstone
Znałem typa co miewał 1-2 na tydzien -.-
Komentarz usunięty przez moderatora
źródło: comment_A3zXBPJjFSKyMDdCUDHUVPPJyId0O6NN.jpg
Pobierz