Wpis z mikrobloga

Jak się najszybciej nauczyć lasthitować? Nigdy nie umiem się dobrze wyfarmić i odstaje zawsze w grze :|
Odpowiedź "więcej grać" mnie nie satysfakcjonuje bo i tak poświęcam za dużo wolnego czasu na tę grę (i gry ogólnie) :D
To narzędzie treningowe dałoby się jakoś wykorzystać do tego? Ewentualnie gra z botami? Nie chce ludziom w solo q psuć rozgrywki xD jeszcze będę miał gimbów na sumieniu jak im żyłki popękają

#lol #leagueoflegends #ligalegend
  • 27
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

via Android
  • 0
@Yahoo_ z lasthitowaniem mam problem, przecież napisałem :P gram w to moze ze dwa miesiace dopiero, nie znam dmg niczego xD
@xyzzy no pewnie tak tylko nie zawsze mozna bo ktos wczesniej zajmie pozycje itp. Ale staram sie grac 2-3 roznymi na zmiane
  • Odpowiedz
@Arveit: Grasz dwa miesiące, potrzebujesz więcej praktyki i tyle. Spróbuj nie używać spelli wcale, tylko autoatakami. Spelle trzymaj żeby walczyć z przeciwnikami, chyba, że masz jakiś AOE spell i akurat będziesz musiał szybko pushnąć, ale to potem. Najpierw naucz się po prostu dobijać z łapki.
Sporo ludzi psuje sobie farmę spamując czarami.
  • Odpowiedz
via Android
  • 0
@Jackol_ no mniej wiecej znam zasade i ogarniam ile moje moby zjada hp tylko wlasnie nie potrafie wymasterowac tego momentu kiedy sam mam strzelic. Albo za wczesnie i moby dobijaja albo za pozno i nie zdazy pocisk doleciec :P wiem ze to kwestia wprawy ale wlasnie chce to gdzies przecwiczyc bez w--------a ludzi w grze :D
@mardory c-----e to mam pewnie wiecej rzeczy o mądrych angielskich nazwach :D customy faktycznie,
  • Odpowiedz
  • 1
@mardory nie ma ad w runach... Zmienili system run.

@Arveit no to graj więcej XD. Jak bardzo chcesz to graj sobie Nasusem jego styl wymusza last hity (q dostaje + 3 dmg za każdego miniona zabitego za jego pomocą).
  • Odpowiedz
  • 0
@mardory XD a nie dają czasem adaptive :)?
PS 90% jest poniżej platyny, bo gra jest tak skonstruowana. To tak jakbyś się dziwił, że tylko kilka procent jest w Mensie ;)
  • Odpowiedz
@Primusek: właśnie adc i mid najbardziej mi się podobają i tej farmy troche tam brakuje.

uderzać creepy kiedy mają życia na jeden hit

Właśnie nie mogę tego wyczuć jeszcze
  • Odpowiedz
@Arveit: To tak z 20 Ci brakuje, żeby było spoko. Hmmm. Może zacznij grać jakimiś bezpiecznymi postaciami. Np. na midzie Corkim, na bocie Miss Fortune albo Tristaną i skup się na farmie. Oczywiście nie zawsze się da, bo przeciwnik gra agresywnie, ale możesz wymusić pasywną grę.
  • Odpowiedz