Aktywne Wpisy
trololo55 +350
nissun93 +2
W odpowiedzi na ankietę https://wykop.pl/wpis/78407061/ankieta-jest-korek-drogowy-na-pasie-do-jazdy-prost , która bardzo mi się spodobała wrzucam swoją.
Zakładamy, że jest to ekspresówka z ograniczeniem prędkości do 120km/h
#motoryzacja #prawojazdy #polskiedrogi
Zakładamy, że jest to ekspresówka z ograniczeniem prędkości do 120km/h
#motoryzacja #prawojazdy #polskiedrogi
Po jakiej linii włączasz się do ruchu?
- Czerwona 11.0% (60)
- Żółta 29.9% (163)
- Zielona 59.2% (323)
Odpowiedź "więcej grać" mnie nie satysfakcjonuje bo i tak poświęcam za dużo wolnego czasu na tę grę (i gry ogólnie) :D
To narzędzie treningowe dałoby się jakoś wykorzystać do tego? Ewentualnie gra z botami? Nie chce ludziom w solo q psuć rozgrywki xD jeszcze będę miał gimbów na sumieniu jak im żyłki popękają
#lol #leagueoflegends #ligalegend
@xyzzy no pewnie tak tylko nie zawsze mozna bo ktos wczesniej zajmie pozycje itp. Ale staram sie grac 2-3 roznymi na zmiane
@Yahoo_: o co ci chodzi? jak ma problemy to niech gra bez ad w runkach i się uczy na customach
Sporo ludzi psuje sobie farmę spamując czarami.
@mardory c-----e to mam pewnie wiecej rzeczy o mądrych angielskich nazwach :D customy faktycznie,
@Arveit no to graj więcej XD. Jak bardzo chcesz to graj sobie Nasusem jego styl wymusza last hity (q dostaje + 3 dmg za każdego miniona zabitego za jego pomocą).
@Yahoo_: co k---a? chyba ci się coś p------o xD, oczywiście że jest ad w runach, nie siej dezinformacji
PS 90% jest poniżej platyny, bo gra jest tak skonstruowana. To tak jakbyś się dziwił, że tylko kilka procent jest w Mensie ;)
Właśnie nie mogę tego wyczuć jeszcze