Aktywne Wpisy
gabonczyk +53
#pis #po #konfederacja #wybory #polska
ej, konfiarze, żeby nie było, że nie mówiłem i że skończy się jak #mimowszystkoduda. ostatnio rozmyślałem sobie o wynikach wyborów i co by było gdyby konfa wykręciła z 15%, a PiS nie miał z kim zbudować rządu. no i byłem w sumie przekonany, że będzie to dla PiSu spory problem, bo konfa nie pójdzie na koalicję (tak przecież mówi choćby Mentzen w każdym z wywiadów). ale
ej, konfiarze, żeby nie było, że nie mówiłem i że skończy się jak #mimowszystkoduda. ostatnio rozmyślałem sobie o wynikach wyborów i co by było gdyby konfa wykręciła z 15%, a PiS nie miał z kim zbudować rządu. no i byłem w sumie przekonany, że będzie to dla PiSu spory problem, bo konfa nie pójdzie na koalicję (tak przecież mówi choćby Mentzen w każdym z wywiadów). ale
RitmoXL +69
#f1 uuuuuu...
1/∞
Witajcie Mireczki
Po 1,5 roku wracam pod tag nofapchallenge założyłem nowe konto bo nie pamietam hasła do starego. Wiele się zmieniło od tego czasu lecz nadal tkwię w uzależnieniu. Zaliczyłem kilka dłuższych okresów abstynencji (ok. 50,60 dni) lecz zawsze wracam do nałogu i po każdym powrocie jest coraz gorzej.
Teraz zamierzam udzielać się pod tym tagiem bo wiem ze w grupie siła i razem mozemy dać radę.
Mam pytanie do innych osób z tym problemem, czy korzystaliście z pomocy psychiatry lub terapeuty uzależnień?? Pewnie wielu z was nie wie ale uzależnienie od kompulsywnych zachowań seksualnych leczy się lekami, lecz są to narazie terapie testowe. Sam podjąłem taka drogę i chętnie odpowiem na różne pytania.
#!$%@?ło xD ja z tego nie bede się nikomu spowiadał przecież to wstyd jak #!$%@? xD wyśmialiby mnie ludzie
Komentarz usunięty przez autora
Komentarz usunięty przez moderatora