Aktywne Wpisy
BeatboxRocker +57
Jak tam szczepionkowe owce? XD
#bekazlewactwa #bekazpisu #covid19 #nauka #szczepienia #bekazpodludzi #neuropa #pandemia #heheszki #humorobrazkowy #tatuaze #zdrowie
#bekazlewactwa #bekazpisu #covid19 #nauka #szczepienia #bekazpodludzi #neuropa #pandemia #heheszki #humorobrazkowy #tatuaze #zdrowie
volumenis +36
Cześć Mirki i Mirabelki, w ubiegłym miesiącu miałem okazję jeździć trochę Tesla Cybertruck po Kalifornii.
Głównie w okolicach Oakland - San Francisco - San Jose.
Samochód nie jest idealny, ale frajda z jazdy jest spora. Fajne jest też to, że można poznać wiele osób jeżdżąc takim samochodem. ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Jeśli macie pytania, chętnie odpowiem.
#ama #tesla #cybertruck
Głównie w okolicach Oakland - San Francisco - San Jose.
Samochód nie jest idealny, ale frajda z jazdy jest spora. Fajne jest też to, że można poznać wiele osób jeżdżąc takim samochodem. ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Jeśli macie pytania, chętnie odpowiem.
#ama #tesla #cybertruck
Mąż koleżanki, nazwijmy go Tomek, miał na karcie debetowej zdjęcie papieża z tym ohydnym żółtym filtrem.
Czy domyślacie się jaki miał do niej PIN? Domyślacie się.
Czy wiecie kto jeszcze się domyślił? "Znalazca" portfela Tomka.
Tomek zabalował pewnego piątku, a brak portfela zauważył w niedzielę przed wyjazdem na zakupy. Zanim Tomek zablokował kartę, zostało przy jej użyciu wypłacone z bankomatu 2,5 tysiąca złotych, trochę ponad jego miesięczną pensję.
Inb4 biskup Urban, ale w całej historii najbardziej zaskoczył mnie fakt, że dorosłego, żonatego mężczyznę bawią niewybredne żarty z papieża. Mimo wszystko szkoda mi go, finału historii jeszcze nie ma.
@netto: XD
Komentarz usunięty przez autora
@netto: INB4 bedac juz społecznie stabilnym mężem nie można smieszkowac XD
i potem zaskoczenie ze nie bierze sie rozowych na mirko na powaznie, bait 2/10
Komentarz usunięty przez autora