Wpis z mikrobloga

Nawet nie zauważyliśmy, a tu chyba dopadł nas koniec sezonu ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Prawdopodobnie będzie jeszcze jeden odcinek specjalny - z Kolumbii - ale to dopiero później (być może jakoś w wakacje).

No to może pora na małe podsumowanko z mojej strony.
Po pierwsze jestem bardzo zadowolony z pracy całej ekipy #gtnapisy. W porównaniu z pierwszym sezonem, gdzie czasami praca nam się rozjeżdżała, nie zawsze było idealnie i ostatecznie skończyliśmy bez napisów do ostatnich kilku odcinków, tym razem wszystko było ok. Wyrabialiśmy się zawsze do niedzieli wieczór - czasem trochę później, czasem wcześniej ( ͡º ͜ʖ͡º)

Tutaj wielkie dzięki dla wszystkich, którzy pomagali przy napisach w tym sezonie, pozwolę sobie zawołać każdego ;)

- Przede wszystkim @maslok_maslana, który pomagał w tym sezonie nie tylko przy tłumaczeniu, ale też przy korekcie, za co należą Mu się ogromne podziękowania - dzięki Niemu nasze napisy na pewno oglądało się lepiej!
- dzięki też dla starej gwardii z pierwszego sezonu czyli @Fempter oraz @orlando74 ( ͡° ͜ʖ ͡°)
- podziękowania też dla nowych nabytków :) Niektórzy zgłosili się na początku sezonu i dzielnie (czasem z przerwami) ale jednak pomagali w tłumaczeniu. Mam nadzieję, że nikogo nie pominąłem: @Ettercap @vargemp @PunIntended @robcen @MrBoombastic

Wielkie dzięki Panowie! Kawał dobrej roboty :)

Po drugie dzięki też wszystkim obserwującym i oglądającym. Wasze miłe słowa dawały nam motywację do pracy, żeby wyrobić się do tej 23:00 w niedzielę ( ͡° ͜ʖ ͡°) Przy okazji sorry za te wszystkie zimne kisiele, pizzy itd. #pdk ( )

Tak wgl to co sądzicie o nowym sezonie? Wg mnie był lepszy od pierwszego. Jakoś więcej luzu było, powrót gości na plus, ciekawe materiały. Jakoś się to lepiej oglądało.
Moje prywatne top 5 z tego sezonu:
1. Materiał o Lancii 037 ()
2. Farmkhana
3. Sposoby na tankowanie w trakcie jazdy
4. Jaguar i Aston Martin vs Civic
5. Ciągła beka z wypadku Hammonda

No dobra, starczy tego, bo już za długi tekst mi wyszedł.
Dzięki i prawdopodobnie do zobaczenia w przyszłym sezonie!

#thegrandtour #gtnapisy

PS: Na koniec, jeśli chcielibyście jakoś podziękować za pracę, macie wolne parę groszy i chcielibyście może postawić nam p--o, to można to zrobić za pośrednictwem PayPala. Wystarczy wysłać pieniążki na adres gtnapisy@gmail.com Oczywiście nikogo nie namawiam, pełna dowolność, ale jeśli ktoś bardzo chce nas wspomóc, to dziękujemy ( ͡° ͜ʖ ͡°)
jablkabanany - Nawet nie zauważyliśmy, a tu chyba dopadł nas koniec sezonu ( ͡° ͜ʖ ͡°...

źródło: comment_A8LOMoD5WZao522kfIXjCzUTRvDmiSRb.jpg

Pobierz
  • 29
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@dzeremi_klarkson: Na BBC Brit prawdopodobnie będzie Lektor, który jest tak słaby że nie chce się słuchać. A po za tym wersję PL są czasami z jakiegoś powodu ucinane na materiale. Najlepiej się ogląda z napisami gdzie słychać oryginalne głosy prezenterów.
  • Odpowiedz
@guntest: niestety, ze swojej strony mówię że się za to w tym roku nie biorę, brak czasu totalny. Plus na Prime mają wychodzić odcinki z gotowymi napisami, więc myślę, że szybko będą się pojawiać ;)
  • Odpowiedz