Aktywne Wpisy
Zawiera treści 18+
Ta treść została oznaczona jako materiał kontrowersyjny lub dla dorosłych.
Wattson +299
Coraz niebezpieczniej robi się na ulicach miast, ludzie narodowości polskiej chodzą po ulicy i dźgają przypadkowych przechodniów. W przyszłych wyborach mam zamiar zagłosować na partię, która wyrzuci tych wszystkich Polaków z Polski.
#neuropa #bekazprawakow #bekazkonfederacji #bekazkuca
#neuropa #bekazprawakow #bekazkonfederacji #bekazkuca
Aktywne Znaleziska
Zawiera treści 18+
Ta treść została oznaczona jako materiał kontrowersyjny lub dla dorosłych.
Jak się pogodzić z tym, ze faceci uważają nas za wyjątkowe, piekne i super tylko dlatego, że chcą się z nami przespać a jak się z nimi nie prześpimy to ich zdanie o nas zmienia się w całkiem przeciwne? Jak się pogodzić z tym, ze tacy są? I gdyby to było takie proste, że jak sie prześpimy to potem będzie miłosć i fajnie. Też nie! Bo np możemy się okazać za słabe w łózku i wtedy papa. np taki jeden facet mnie męczył o seks, a jak ja chciałam dać mu szansę to rzekł coś w stylu "ale co będzie jak okażesz się kłodą?" czyli nie było żadnej gwarancji na nic, że on ze mną zostanie.
Nie na moją słabą psychikę zabawy damsko męskie :(
#zwiazki #seks
Kliknij tutaj, aby odpowiedzieć w tym wątku anonimowo
Kliknij tutaj, aby wysłać OPowi anonimową wiadomość prywatną
Post dodany za pomocą skryptu AnonimoweMirkoWyznania ( https://mirkowyznania.eu ) Zaakceptował: sokytsinolop
Komentarz usunięty przez autora
Tacy co od razu mówią że jesteś ble bo nie przespały ścienne się z nim jest idiota, a wy się szanujecie ot cała filozofia, taka co już pójdzie do łóżka i nie wyjdzie (ale była z nim w
@GazowaneMlekoWProszku: Chyba na odwrót XD Teraz różowe polują na wysokiego chada bo to lepszy materiał genetyczny od niższego przegrywa. Potem szukają właśnie beta przegrywa by robił za bankomat ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Te mądrzejsze są w związku z bogatym przegrywem #15k a dają się ulać chadowi i
Ale wiadomo, nie każdy taki jest, dla jednego nie liczy się to jak dobra jest dziewczyna w łóżku bo np chce ja czegoś nauczyć i cieszy się z tego
Dla innego seks nie ma wgl znaczenia jeszcze innego to jedyna podstawą w związku bo
@mar0uk: typowa ściema żeby spławić laskę która poza dupą nie ma nic ciekawego do zaoferowania
Zaakceptował: kwasnydeszcz}
Nie ma czegoś takiego jak człowiek uniwersalnie dobry w łóżku. Każdy ludzi co innego, więc bycie dobrym w łóżku to szybkie obczajenie
Zaakceptował: kwasnydeszcz}