Aktywne Wpisy
Goronco +31
Dostałem wypowiedzenie XDDD
JA P------E. Zajmuję się w projekcie WSZYSTKIM. 90% tematów kończy się na mnie, bo na wszystko jestem w stanie odpowiedzieć/wspomóc/czasem nawet podjąć decyzję. Wypowiedzenie bo mam za duże wynagrodzenie i w celu zmniejszania kosztów XDDD
Podpisałem za porozumieniem stron, do końca października.
Daje projektowi czas maksymalnie do końca roku i upadnie, bo CAŁA jego waga spoczywala na moich barkach. Czy właściwie teraz już garbie.
#pracbaza #korposwiat
JA P------E. Zajmuję się w projekcie WSZYSTKIM. 90% tematów kończy się na mnie, bo na wszystko jestem w stanie odpowiedzieć/wspomóc/czasem nawet podjąć decyzję. Wypowiedzenie bo mam za duże wynagrodzenie i w celu zmniejszania kosztów XDDD
Podpisałem za porozumieniem stron, do końca października.
Daje projektowi czas maksymalnie do końca roku i upadnie, bo CAŁA jego waga spoczywala na moich barkach. Czy właściwie teraz już garbie.
#pracbaza #korposwiat
Davvs +453
spadł mi dziś mój Rival 100 -działa ale korpus jest pęknięty. Wpadłem na genialny plan, żeby podpiąć pod niego pasek led rgb i sterować nim przy pomocy pomocy prism sync. Jestem kompletną nogą jeżeli chodzi o elektronikę i nie za bardzo mam pomysł, jak się za to zabrać. Pasek ledowy mam 12V natomiast myszka daje ok 3V. Dając przetwornice za myszką na pewno nie starczy prądu. Są jakieś przetwornice z dodatkowym zasilaniem? No i czy podpinając mysz pod aktywny hub moja płyta główna jest w miarę bezpieczna? Podejrzewam ze 12V wracające na płytę to nic dobrego. Będe wdzięczny za jakąkolwiek pomoc, ew. jakieś linki bo google nic nie podpowiada, a na elektrodzie wole nie pytać xD
#elektronika #diy #led #elektronikadiy #arduino #elektroda
pierwsza rzecz, jak długi jest ten pasek?
Skoro myszkę masz przewodową to zasilanie po USB wynosi 5 V. Prąd maksymalny z USB 2.0 to 900 mA i to jest ograniczenie, jeśli chodzi o zastosowanie długiej taśmy LED.
Musiałbyś rozkręcić myszkę i zobaczyć co w środku. Wydaje mi się, że kombinacji jest trochę za dużo jak na pierwsze
A producent komputera mógł dać mocniejsze zasilanie ze względu na to, że niektórzy ładują telefony z komputera