Wpis z mikrobloga

@Nikas: motyw fajny ale jezeli to ma być plakat to chyba najnowocześniejsza szkoła plakatu w której przegina się z minimalizmem. Średnio mi to leży kompozycyjnie.
  • Odpowiedz
  • 1
@Nikas pomysł spoko, ale mam trochę zastrzeżeń, nie chce mi się jednak produkować z telefonu, jak nie zapomnę, to napiszę więcej jutro z komputera :)
  • Odpowiedz
@einz: @Majku_: jak sie na to patrze to wlasnie czuje, ze cos jest nie tak, ale nie do konca wiem co. To moj pierwszy plakat jak na razie, wiec chetnie przyjme wskazowki.
  • Odpowiedz
@Nikas: Okolica bioder/miednicy jest za krotka a pupa zbyt wysoko przez co syrena wygląda na krępą. Sama końcówka ogona mogłaby być dłuższa ale to niauns. Ogólnie proporcje są niedopracowane. Sam pomysł na plus.
  • Odpowiedz
@kokierspaniel: Czyli klasycznie spartolilem anatomie. ;d
@stiepanov: Kiedy to rysowalem, stwierdzilem, ze niemozliwe abym byl pierwsza osoba ktora na to wpadla przy tak zasyfialej sytuacji powietrza. Po sprawdzeniu jednak znalazlem jeden artykul o tym, ze ktos zalozyl syrence maseczke chirurgiczna, jednak zadnego rysunku nie, wiec stwierdzilem, ze chyba mozna puscic w neta.
  • Odpowiedz
@Nikas: w kopenhadze założyli chyba w 2009 roku (tam też mają syrenkę), zbiegiem okoliczności parę dni temu na joemonster było foto z faktopedii na ten temat, bodajże w zeszły czwartek, więc założyłem że to było twoją inspiracją.
  • Odpowiedz