@WektorWlasny: na ten moment najlepsza decyzja ojciec umiera. różowy powiedział że moje problemy to nie jej i przez mnie nie będzie płakać Mi psychiatra zdiagnozował ciężką depresja
@marcin-klimczak: moja ex powiedziała że już na niego czas jak mój tata umierał,bądź przy tacie do końca ile się da,a jak ona będzie w podobnej sytuacji to zachowuj się jak ona teraz.i bierz jakieś leki na deprechę,to trzeba wychodzić.
@marcin-klimczak bardzo mi przykro z powodu taty ;( szkoda, że różowa zawodzi Cię w takim momencie, ale nie każdy potrafi wczuć się w sytuację i wesprzeć. To dodatkowo dobija. Wiem, że Ci ciężko jak cholera, ale mimo wszystko mam nadzieję że to przetrwasz ( ͡°ʖ̯͡°)
@WektorWlasny Ja rozumiem, że w sieci czujesz się pewnie, bo anonimowo, ale czasem lepiej nic nie pisać niż czerpać przyjemność z dobijania leżącego. Życie jest przewrotne a każdy ma jakies granice wytrzymałości, obyś nie musiał poznawać swoich. Pedrylu.
Jak tam niebo nad Ukraina już czyste? F-16 wygrały wojnę? Nawet do linii frontu ich nie wyślą bo szybciej by spadały od Su-57 niż by zdążyli dostarczyć następne #ukraina #rosja
Komentarz usunięty przez autora
Mi psychiatra zdiagnozował ciężką depresja
Komentarz usunięty przez moderatora