Wpis z mikrobloga

Przeraża mnie fakt, że nigdy nie będę ALPHA. Przeraża mnie to, że praktycznie zanim zdążę się odezwać, jestem w pewien sposób szufladkowany. Kobiety nie odnajdują we mnie przystojnego mężczyzny - raczej sympatycznie wyglądającego, któremu dobrze z oczu patrzy - jest to bardzo wątpliwy komplement. Od dłuższego czasu pracuję nad sobą - zmieniam styl, inwestuję więcej w wygląd, bardziej uważnie przyglądam się zdjęciom, które wrzucam do internetu. I jest progres, co nie zmienia faktu, że niektórych granic się nie przeskoczy, i genetyczny beta będzie betą. Nie jestem też chodzącym gównem, kilka razy udało mi się doprowadzić w życiu do seksu bez zobowiązań, co traktuję jako sukces, jednak zdaję sobie sprawę, że to bardziej wyjątki od reguły. Czasem patrze na te screeny od mirków, gdzie laski odważnie z nimi flirtują i od początku rozmowy jest podtekst seksualny. Dla mnie to praktycznie nierealne. Jakiś czas temu założyłem sobie znów tindera z dość chwytliwym opisem, i laski nawet same mnie zaczepiały - co z tego jednak skoro na próbę odważniejszego flirtu, nie były otwarte? Tutaj wracamy do punktu wyjścia - miły sympatyczny chłopak z zabawnym opisem. Nie przystojny, ale też nie brzydki - idealny na betę, gdy kobieta poskacze już po tych przystojniejszych fiutach.
A to co mnie trigeruje najbardziej to s--s bez zobowiązań. Ciekawe jest to jak wiele kobiet miało takie przygody, a jednocześnie są zamknięte na flirt ze mną, nie wspominając już o samym seksie - bo z jednym się chodzi, z drugimi rucha.
#tinder #logikarozowychpaskow #zalesie #badoo
  • 26
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Pawlikowski-33: jak jedynym celem w zyciu jest ruchanie to masz problem. Ale spokojnie to tak jak ktos kto chce byc koszykarzem a nie ma predyspozycji fizycznych.

Zaczynasz robic cos innego. ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
@Pawlikowski-33 nikt ci tego nie zabroni, ale to tak jakbys byl karlem i mial aspiracje na granie w NBA. Tak funkcjonuje nasz swiat 20% niebieskich jest atraktyjne dla 80% różowych. Jak chcesz tylko poruchać to pewnie sam wiesz gdzie szukac. A jak cie to obrzydza to poczekaj kilkanascie lat, bedziemy wtedy prawdopodobnie zdolni do symulacji wszystkich zmysłów.
  • Odpowiedz
@Pawlikowski-33: Opierasz się na najchujowszym źródle z możliwych - internecie. Taka panna,która codziennie dostaje po 200 nowych wiadomości na tinderach/fb/insta/snapach/badu i innych gównach,zleje każdego przeciętniaka bo takich może mieć na pęczki(sama najczęściej jest przeciętna ale fotki ma tak zrobione,że wygląda o 2 stopnie wyżej w skali 1-10 niż na żywo). Gdybyś spróbował na żywo,z pannami w swoim zasięgu,odniósłbyś pewnie większy sukces. Tylko,że to wymaga jaj,w przeciwieństwie to przesuwania w prawo
  • Odpowiedz
@siea01: na żywo też masz spermiarzy - w klubie, w pracy, na studiach - fakt, że może jest ich mniej, ale to nie znaczy, że kobieta nie może wybrzydzać tak czy inaczej
druga sprawa - kobiety owszem chętniej rozmawiają na żywo, ale to wynika z tego, że często chcą być grzeczne i nie wypada im zlać kogoś na żywo, podczas gdy w internecie nie jest to problemem
po trzecie -
  • Odpowiedz
@Pawlikowski-33: Skoro zaczynasz pracować nad sobą to nie powinieneś mieć problemu. Jeśli jesteś dobrze ubrany,zadbany i jesteś w stanie podejść do panny niezgarbiony i przerażony jakbyś miał zaraz stoczyć walke o życie to już jesteś o pare stopni wyżej od tych spermiarzy.

To prawda,teraz nawet średnie panny mają zawyżoną ocenę właśnie przez te wiadomości i lajki. Potem oczekują księcia z bajki chociaż same niewiele oferują. Na początku miałem wrażenie,że tinder
  • Odpowiedz
@UszyKatiuszy: @UszyKatiuszy: to nie chodzi o to, że mam jakieś teksty na podryw rodem z mirko - mnie chodzi o sam fakt, że nie były otwarte na rozmowę z podtekstami

@magda93: oj, nawet młodsze zaniżają standardy - ile ja razy usłyszałem tekst w stylu "no przystojnych nie lubię, bo są tacy i owacy i w ogóle to kiedyś zaufałam właśnie takiej osobie i mnie wykorzystał" -
  • Odpowiedz
Życie nie jest sprawiedliwe.
Mi c---i opadną za parę lat a za 15 marna szansa, że ktokolwiek się za mną obejrzy, nawet jak będę 3 razy w tygodniu na siłce i przytyję 3 kg przez te 15 lat.
  • Odpowiedz
@UszyKatiuszy: pisałem o tym
one pisały owszem - ale to raczej ten gatunek cnotliwych kobiet, które przymkną oko na wygląd, jeśli je opis zainteresuje, one chciały sobie pogadać, poznać kogoś "normalnego" po tym jak już się wyszalały z ALPHA
te które lubią s--s (kazda lubi ale wiadomo o co mi chodzi) omijają mnie szerokim łukiem
  • Odpowiedz