Aktywne Wpisy
picasssss1 +472
Holiday park tego milionera co kazał wały rozkopać w Jeleniej górze. Abstrahując od tego dzbana to kto tam jeździ zdrowy na umyśle xD ni to hotel nie to domek na uboczu, wygląda to jak obóz koncentracyjny.
#powodz
#powodz
zielonykszak +477
ten kto usunął odnośnik do map z wyszukiwania w google powinien się w piekle smażyć
A to co mnie trigeruje najbardziej to s--s bez zobowiązań. Ciekawe jest to jak wiele kobiet miało takie przygody, a jednocześnie są zamknięte na flirt ze mną, nie wspominając już o samym seksie - bo z jednym się chodzi, z drugimi rucha.
#tinder #logikarozowychpaskow #zalesie #badoo
Zaczynasz robic cos innego. ( ͡° ͜ʖ ͡°)
druga sprawa - kobiety owszem chętniej rozmawiają na żywo, ale to wynika z tego, że często chcą być grzeczne i nie wypada im zlać kogoś na żywo, podczas gdy w internecie nie jest to problemem
po trzecie -
To prawda,teraz nawet średnie panny mają zawyżoną ocenę właśnie przez te wiadomości i lajki. Potem oczekują księcia z bajki chociaż same niewiele oferują. Na początku miałem wrażenie,że tinder
po 30tce koleżanki robią się mniej wybredne i biorą byle co ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@magda93: oj, nawet młodsze zaniżają standardy - ile ja razy usłyszałem tekst w stylu "no przystojnych nie lubię, bo są tacy i owacy i w ogóle to kiedyś zaufałam właśnie takiej osobie i mnie wykorzystał" -
Mi c---i opadną za parę lat a za 15 marna szansa, że ktokolwiek się za mną obejrzy, nawet jak będę 3 razy w tygodniu na siłce i przytyję 3 kg przez te 15 lat.
@UszyKatiuszy: jeżeli ktoś jest z góry na nie to niestety żadne zaklęcia nie pomogą i wszystko będzie "żenujące"
one pisały owszem - ale to raczej ten gatunek cnotliwych kobiet, które przymkną oko na wygląd, jeśli je opis zainteresuje, one chciały sobie pogadać, poznać kogoś "normalnego" po tym jak już się wyszalały z ALPHA
te które lubią s--s (kazda lubi ale wiadomo o co mi chodzi) omijają mnie szerokim łukiem