Wpis z mikrobloga

#anonimowemirkowyznania
Ech... mirki i mirabelki. Co robić? Jestem z dziewczyną 3 lata. Jest ładna i w ogóle. Ale przede wszystkim jest cudowna jeśli chodzi o charakter. Wypadły mi słowa jak opisać jej charakter... subtelny? Nie, to nie to... taka opiekuńcza, dobra.. coś w ten deseń. Nie imprezuje, nie pali, wypije jedynie na jakiejś imprezie zamknietej typu 18stka. Spotkać taką w tych czasach to jak wygrać 300 milionów w eurojackpot... to wszystko idzie w parze z wyglądem. ALE... na dłuzszą metę mnie to znudziło. Nie czuję tego czegoś juz do niej. Wdarła się taka nuuudna stabilizacja. Niby jest zajebista.. w weekend chcę jej powiedzieć ze to koniec. Osuszam właśnie 0.7 łychy, kończę paczkę szlugów i myślę nad tym... nie wiem jak wytrzymam jej zawód... jak wytrzymam to kiedy usiądę, ona obejmie mnie, da buziaka i spyta tym cudownym głosem "Co jest kochanie, dlaczego jesteś smutny?" a ja będę musiał powiedzieć ze to koniec...
:(
#zwiazki #rozowepaski #niebieskiepaski #zalesie

Kliknij tutaj, aby odpowiedzieć w tym wątku anonimowo
Kliknij tutaj, aby wysłać OPowi anonimową wiadomość prywatną
Post dodany za pomocą skryptu AnonimoweMirkoWyznania ( https://mirkowyznania.eu ) Zaakceptował: kwasnydeszcz
  • 28
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@AnonimoweMirkoWyznania znam ten bol stary.. albo krecisz inby z p------------i laskami z ktorymi ciezko wyobrazic sobie przyszlosc no ale jest k---a zajejebiscie, wyjscia, wyrko, przygody...
Albo trafiasz na idealna i stabilna ale zlo w srodku budzi sie okazjonalnie w weekendy i krzyczy i domaga sie wyuzdania.
Jestesmy skazani na wieczne potepienie stary xD
  • Odpowiedz
PodgnitaBarmanka: O. Adam Szustak porusza ten temat w któryś z filmów z cyklu ballady i romanse i jak zwykle sensownie to tłumaczy. Niestety nie jestem teraz w stanie tego odnaleźć, bo jestem w pracy. Dodam, że nie jestem zwolennikiem kościoła jednak bardzo dużo oglądam jego filmów i sensownie przedstawia większość problemów.

Zaakceptował: sokytsinolop}
  • Odpowiedz
@AnonimoweMirkoWyznania Możesz tak zrobić ale jakby mi wpadła taka fsjna dziewczyna to bym.nie odpuścił. Plan prosty raz ty proponujesz coś ciekawego raz ona. Nie nudzicie sie, poglebiscie zwiazek i macie nowe doświadczenia i tak przez 30 lat.potem umieracie i Ja sie ciesze bo skladki na zus odkladaliscie xD

• Odpowiedz
Co się k---a dzieje z tym światem, że ludzie po kilku latach w związku w ogóle o siebie nie chcą zawalczyć, tylko „łatwiej” im się rozejść? Mnie po 4 latach rzucił niebieski, mimo że było wszystko dobrze...
  • Odpowiedz
@AnonimoweMirkoWyznania: brzmi jakbyż zrzucał na nią winę za to, a związek to połączenie dwójki osób. To jak z tekstem "czemu do mnie nie dzwonisz?" Telefon ma dwie strony, i z każdej można do drugiej osoby zadzwonić. Lepiej pomyśl ile będą w życiu Cię te słowa kosztować albo pozwól by znalazła sobie kogoś komu jej osobowość będzie pasować :)
  • Odpowiedz