@Partacze: Ej no, korzystamy z najlepszej ogólnodostępnej mapy. Rozmawiałem z paroma mapperami, nikt nie miał problemu. Silnik stawiamy praktycznie od 0. Ale korzystamy z niektórych skryptów ludzi którzy skryptowali wykopOTs. Nawet z tagu chamsko korzystam. Nic za to nie mamy, raczej chcemy żeby poświęcając swój czas, projekt wypalił.
także jesteśmy transparentni, mirunie chcą serwera, nam się chce serwer robić itp itd
@mattpoz skoro jest taka transparentność xD to nie rozumiem czemu nie ma publicznego repo i publicznego bug trackera, sam na ostatniej edycji #mirkots zgłaszałem bug i gotowe fixy (np do mechanizmu pobierania czynszu). Był wgląd do kodu i pewne błędy można było szybko zlokalizować.
Bugtracker też był wygodny można było na szybko sprawdzić status zgłoszeń, czy ktoś już danego buga zgłosił etc
źródło: comment_Q2HGC1rV22izEFBVQJCWvkJ758ysJnBV.jpg
PobierzRozmawiałem z paroma mapperami, nikt nie miał problemu.
Silnik stawiamy praktycznie od 0. Ale korzystamy z niektórych skryptów ludzi którzy skryptowali wykopOTs.
Nawet z tagu chamsko korzystam.
Nic za to nie mamy, raczej chcemy żeby poświęcając swój czas, projekt wypalił.
także jesteśmy transparentni, mirunie chcą serwera, nam się chce serwer robić itp itd
Bugtracker też był wygodny można było na szybko sprawdzić status zgłoszeń, czy ktoś już danego buga zgłosił etc