Wpis z mikrobloga

k---a, co sie stało z tą społecznością na czacie? nic nie można napisać, bo za prawie wszystko można dostać bana, ludzie p------ą jakieś gimbogłupoty wywołujące ciężkie uczucie cringe'u... nawet wenzo już czatu tak często nie czyta jak za dawnych lat, bo nie ma czego.. eh
#wonziu
  • 12
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@januszchaosu: 2000+ rocznik na czacie. Zobacz stare streamy jaka interakcje wonz prowadzil kiedys z czatem itp. A teraz opiera sie to na wklejaniu obrazków przez ludzi, pisaniu XD, kekow i skwitowaniu tego przez Makule kilkoma slowami lub daniem bana xd KIEDYŚ TO BYŁO KUR ŁŁA
  • Odpowiedz
@Sqn121: właśnie ostatnio oglądałem te stare streamy i znowu się zajarałem. Chciałem wrócić, ale jak zobaczyłem co jest na tym czacie, to aż mi się gorzej zrobiło. Pamiętam te interakcje, teraz to dosłownie raz na jakiś czas przeczyta jakiś wartościowy komentarz na czacie.
  • Odpowiedz
@januszchaosu: Przecież zawsze tak było, tylko zamiast KEK było Gg. Jak jest jakaś fajna gra to czat wygląda dużo lepiej, ale jak jest pubg, to już nie ma o czym gadać, każda rozgrywka wygląda tak samo i ludzie się trochę nudzą.
  • Odpowiedz
@januszchaosu: A nie pomyślałeś że to wina tego że Wonziu ciągle gra w PUBGa i w-----a się za każdym razem jak zginie? Jak w takim stanie ma być normalna atmosfera powiedz mi proszę, kiedy zaraz lecą jeszcze bany za pierdoły. Oglądałes jakikolwiek stream nie z PUBGa, czy tak o po prostu się p-------------s?
  • Odpowiedz
@januszchaosu: Kiedyś za napisanie słowa "rage" dostawało się bana z automatu xD

Myślę że gdoziny tych streamów też mają znaczenie. No bo kto zostaje oglądać streamy kiedy większość ludzi jest w pracy/na uczelni

@iwik2_w: Dokładnie, kiedyś streamy były późną nocą, niekiedy do samego rana, odchodziło się od kompa o czwartej, czy piątej rano jak już zaczynało słońce wschodzić, ale to głownie kerbale w nocy były ogrywane.

Dodatkowo granie
  • Odpowiedz