Wpis z mikrobloga

Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
  • 19
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

Sowieci swoje dzieci wystawili już do obrony Stalingradu, także ich zdziwienie to tylko wtórowanie Amerykanom. Poza tym, w RKKA czynnie tzn. na froncie służyło ok. miliona kobiet (10 procent stanu osobowego całej armii).
  • Odpowiedz
@drect tak, warunkuje. Z jednej strony - uważa się ich za dzieci ograniczając im prawo do samodecydowania, z drugiej - pozwala się im ryzykować życiem w imię.. właściwie czego?
  • Odpowiedz
@Andreth: ale dlaczego, ty, oszołomie i trollu, porównujesz sytuacje III Rzeszy, która rozpętała wojnę z pobudek ideologicznych, wymordowała sporo ludzi i skazała własny naród na zagładę, z sytuacją bandy socjalistów pod płaszczem chadecji, którzy toczka w toczkę robią to samo, co poprzednia władza? Jak mnie wpieniają takie oszołomy ja Ty, które za grosz znają się na polityce i bezpieczeństwie narodowym, ale p------ą najgłośniej, bo uważają, że z racji przeżycia PRLu
  • Odpowiedz
@Andreth: @DecibelHS:

No ja tez nie rozumiem komentarza tego rozowego, bardzo niesmaczne jest wplatanie takich politycznych tekstow do tego typu fotografii a gosc @na_rowerze_samochodem_360 ladnie jej pocisnal takze tym bardziej nie wiem gdzie tu jakas zniewaga ze strony jegomoscia ( ͡° ʖ̯ ͡°)

Niestety, mam zle wiesci bo reszta jetescie zwyczajnie lekko przyglupawi skoro nie zrozumieliscie kontekstu ( )
  • Odpowiedz