Czy straż miejska nie może się przejechać po Piotrowicach, kostuchnie i okolicach i powlepiać tym kuhwom mandaty za trucie nas? Najlepiej by było zatykać im kominy. #katowice #smog
@breskali: Też miałem taką rozkminę, bo w mojej okolicy jest jeden dom, który strasznie truje. Ludzie strasznie biedni, jak straż miejska da im mandat to tym bardziej nie będą mieli na opał. Jak pójdę do nich porozmawiać to w najlepszym wypadku mnie wyśmieją.
@Lapidarny: I tak to mają w dupie. Kiedyś jeden z wykopków opisywał przypadek kiedy zgłosił taki przypadek jak sąsiad smrodził i straży miejskiej się nie doczekał a cięzko by było mi jechac całą Armii Krajowej i zgłaszać co 100 metrów inną chałupę.
Mieszkam całe życie w Katowicach w tym od 3 miesięcy na Kostuchnie i czegoś takiego jak tutaj nigdy na oczy nie widziałem. Jak wychodzę z psem na spacer to ledwo go widzę. Na a Armii krajowej czy Szarych szeregów co drugi dom kopci jakimś czarnym syfem. Ci ludzie chyba krowim gownem w tych piecach palą. Powietrze przy wdechu szczypie w język jakby wdychac preparat do czyszczenia kominka. Wcześniej mieszkałem w bloku na
Armii krajowej czy Szarych szeregów co drugi dom kopci jakimś czarnym syfem. Ci ludzie chyba krowim gownem w tych piecach palą. Powietrze przy wdechu szczypie w język jakby wdychac preparat do czyszczenia kominka. Wcześniej mieszkałem w bloku na