Aktywne Wpisy
dexter-morgan +72
Aktualizacja mojego #dogecoin który kupiłem w marcu za 100k pln.
Nie obyło się bez hejtu i wytykania mi, że mnie p------o kupując doge.
Dziękuje wykopowym ekspertom za ich złote rady. Był moment jak miałem minus 30k, ale i tak wszystko odbiło tak jak sie spodziewałem. Do stycznia kiedy Trump zostanie zaprzysiężony będzie + 100k
#gielda #kryptowaluty #doge
Nie obyło się bez hejtu i wytykania mi, że mnie p------o kupując doge.
Dziękuje wykopowym ekspertom za ich złote rady. Był moment jak miałem minus 30k, ale i tak wszystko odbiło tak jak sie spodziewałem. Do stycznia kiedy Trump zostanie zaprzysiężony będzie + 100k
#gielda #kryptowaluty #doge
wedkarzyk +6
Mirasy, problem mam i jednocześnie pytanie. Żona popsuła klapkę od szuflady w lodówce. Pękł uchwyt na którym trzyma się ta klapka. Ma ktoś jakiś pomysł jak można to SKUTECZNIE skleić? Będę wdzięczny za rady. #kiciochpyta #majsterkowanie
Chciałem zjeść jakiegoś dobrego burgera we Wrocławiu. Spytałem znajomego o jakiś dobry lokal to mówił mi o takim jednym, bardzo popularnym we Wrocku z busem w nazwie. Namęczyłem się ale w końcu znalazłem.
Pierwsze wrażenie nieciekawe, ludzie stoją jakby się zastanawiali nad wyborem, stolików nie ma. Ba! Nawet menu nie ma. Podchodzę do kasy i mówię że chce najlepszego burgera jakiego macie. Babka patrzy na mnie, kazała mi spadać i zagroziła że wezwie ochronę. Już miałem wychodzić ale kątem oka widziałem gościa w kącie co jadł kanapkę. Kiepsko z uniformami - przysięgam że wyglądał jak bezdomny. Powiedział że da mi kanapkę za 10zł. Tanio, spodziewałem się wyższych cen. Wziąłem gryza...
Bez komentarza.
Nie polecam.
Komentarz usunięty przez autora
@Kailenaa wiem że to pasta i ogólnie #pdk
Ale ile burgerow nie obiadlem we Wrocławiu to za każdym razem wspominam zajebiste burger z Ltd... I szczerze polecam