Wpis z mikrobloga

nsfw
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
  • 16
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Czokolad no nie wiem. Dla mnie chińska bajka to chińska bajka a to co wy robicie to robienie na złość. Żeby tagi mialy sens powinniście mieć jeden tag zawierający wszystkie te wasze bajki a potem mniejsze tagi, żeby łatwiej szukać tej bajkowej pedofilii. I dzięki temu ja wrzucając na czarną jeden tag mam problem z głowy a wy se dalej możecie fapac do czegokolwiek tam chcecie
  • Odpowiedz
@mojemacki:

Żeby tagi mialy sens powinniście mieć jeden tag zawierający wszystkie te wasze bajki a potem mniejsze tagi, żeby łatwiej szukać tej bajkowej pedofilii.

Odniosę się do tego fragmentu. Po pierwsze, nasz system tagowania jest dziecinnie prosty. Są cztery tagi, stosowane z pomniejszymi, jak je wstawisz na czarnolisto to znika ci anime content. Są to:
#anime - dyskusje o anime,
#randomanimeshit - arty nie
  • Odpowiedz
@Czokolad: Pozwól, że zademonstruje ci pewnie zagadnienie zwane zbiorami. Gdybyście poświecili trochę czasu na myślenie umilknęlibyśmy tej dyskusji a ty nie pokazałbyś ogromu swojej ignorancji. Poniżej wrzucam obrazek, który powinien pomóc ci w zrozumieniu tego zagadnienia na przykładzie tych nieszczęsnych tagów.

Cztery kolorowe kółeczka w środku reprezentują anime, randomanimeshit, ecchi i mangowpis. Czarne wielkie koło na zewnątrz zaznacza to, czego przeciętny człowiek oglądać nie chce. Czarna lista, poprzez kiepskie
mojemacki - @Czokolad: Pozwól, że zademonstruje ci pewnie zagadnienie zwane zbiorami....

źródło: comment_T4bJAcEfb4Bk1vDxVxyqdHq6LRHs1mlY.jpg

Pobierz
  • Odpowiedz
@Czokolad: Mój system jest bardziej przejrzysty. Jeden tag dla tych, których ten temat w ogóle nie obchodzi. Setki dla tych, którzy są zainteresowani + ten, ogólny. Problem solved.

A było coś na nocnej, że wpadały jakieś zielonki i wrzucały pedoanime
  • Odpowiedz