Ginie rosyjski ambasador - hehe memixy od razu, "you cannot fast travel when enemies are nearby" co nie? xD Umiera Lil Peep - hehe patrzcie jakie śmieszne memy. Serbski zbrodniarz popełnia samobójstwo - bk, co nie? Ginie Mackiewicz - "ej kurde, ciało nie wystygło a wy sobie śmieszkujecie, normalni jesteście?"
@Wrath_of_the_Tyrant: Jest jeszcze jedna sprawa: on jeszcze może żyć. I tak, raczej z tamtych śmierci (chociaż nie wiem kto to nawet ten Lil Peep był), pewnie śmieszkowały te same osoby, co śmieszkują i tutaj.
@spinel: sugeruje się reakcją większości. Te rzeczy które wymieniłem to zapełniały gorące z ogromną liczbą plusów przez pewien czas. A w sprawie Mackiewicza widziałem mnóstwo wpisów gdzie jakiekolwiek robienie sobie żartów było uznawane za przejaw idiotyzmu i braku dojrzałości.
@Wrath_of_the_Tyrant: #!$%@?, ktoś tu nie skumał, ze ileśtam tysięcy użytkowników mirko to nie jedna osoba xD są #!$%@?, są też normalni, empatyczni ludzie. Czy to takie niezrozumiałe?
@ponik_kolny pisałem wyżej. Odnoszę się do większości reakcji jakie zaobserwowałem. Wszystko co wymieniłem było bez jakiegokolwiek sprzeciwu w gorących i to wysoko plusowane praktycznie od razu po tym jak się wydarzyło. Niektóre rzeczy do tej pory są repostowane i nieraz widzę je w gorących. A dzisiaj w gorących widziałem wpis który miał ponad 800 plusów, gdzie ogólnie pisano, że ci co sobie żartują z Nanga Parbat to idioci i niepoważne dzieci.
Umiera Lil Peep - hehe patrzcie jakie śmieszne memy.
Serbski zbrodniarz popełnia samobójstwo - bk, co nie?
Ginie Mackiewicz - "ej kurde, ciało nie wystygło a wy sobie śmieszkujecie, normalni jesteście?"
( ͡° ͜ʖ ͡°)
#nangaparbat
@Wrath_of_the_Tyrant: No raczej słaby przykład. Gość publicznie się zabił i do tego był zbrodniarzem.