Aktywne Wpisy
WonszWykopowy +116
Minimalna od stycznia: 4300 brutto
Zarobki nauczycieli:
Początkujący: 3933zł brutto
Mianowany: 4146zł brutto
Dyplomowany: 4850zł brutto
Rozumiecie to? Po min 6 latach doświadczenia, Dwóch stopniach awansu, pracach dyplomowych dopiero przekracza się minimalną. O 550zł ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Ja już dosłownie nie mam siły żyć w tym kraju. (╯︵╰,)
#szkola #zarobki #gospodarka #ekonomia #zalesie #bekazpisu #pracbaza
Zarobki nauczycieli:
Początkujący: 3933zł brutto
Mianowany: 4146zł brutto
Dyplomowany: 4850zł brutto
Rozumiecie to? Po min 6 latach doświadczenia, Dwóch stopniach awansu, pracach dyplomowych dopiero przekracza się minimalną. O 550zł ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Ja już dosłownie nie mam siły żyć w tym kraju. (╯︵╰,)
#szkola #zarobki #gospodarka #ekonomia #zalesie #bekazpisu #pracbaza
Davn +46
Siema,
Dzisiaj przedstawie wam kilka argumentów, dlaczego wyglądanie jak ludzki byk rozpłodowy nie musi być celem każdego faceta uczęszczającego na siłownie
1. Efekty zdrowotne, które dają trening siłowy można uzyskać już przy treningach 3x 25 min lub 2x40 min tygodniowo
2. Bez ciśnienia na czas i w swoim tempie, można utrzymywać stałą sylwetkę i nikt ci karnetu na siłownie nie zabierze. Pic related - od 5 lat wyglądam prawie tak samo z
Dzisiaj przedstawie wam kilka argumentów, dlaczego wyglądanie jak ludzki byk rozpłodowy nie musi być celem każdego faceta uczęszczającego na siłownie
1. Efekty zdrowotne, które dają trening siłowy można uzyskać już przy treningach 3x 25 min lub 2x40 min tygodniowo
2. Bez ciśnienia na czas i w swoim tempie, można utrzymywać stałą sylwetkę i nikt ci karnetu na siłownie nie zabierze. Pic related - od 5 lat wyglądam prawie tak samo z
http://cyfranek.booklikes.com/post/1635795/zle-wiesci-dla-francuskiego-bookeena
#cyfranek #ebook #carrefour #francja #czytniki
@Cyfranek: #grammarnazi ( ͡º ͜ʖ͡º)
tegoroczny śnieg - zniknĄŁ
dwie księgarnie - zniknĄ