Aktywne Wpisy

raven4444 +46
Obserwowanie masowego „robienia laski” grze Expedition 33 to, muszę wyznać, zjawisko wręcz komiczne.
Gra „niezależna” stworzona za 10 milionów dolarów, z gwiazdorską obsadą głosową i wsparciem bogatych inwestorów, a przy tym korzystająca z gotowych zasobów Unreal Engine – a wszystko to podparte emocjonalnie manipulacyjną fabułą, którą każdy, kto przeczytał choćby jedną czy dwie książki wykraczające poza płyciznę współczesnej beletrystyki, uzna za banalną i ckliwą – zgarniająca każdą nagrodę w 2025 roku, to coś,
Gra „niezależna” stworzona za 10 milionów dolarów, z gwiazdorską obsadą głosową i wsparciem bogatych inwestorów, a przy tym korzystająca z gotowych zasobów Unreal Engine – a wszystko to podparte emocjonalnie manipulacyjną fabułą, którą każdy, kto przeczytał choćby jedną czy dwie książki wykraczające poza płyciznę współczesnej beletrystyki, uzna za banalną i ckliwą – zgarniająca każdą nagrodę w 2025 roku, to coś,

pyszniarz +164
Uwaga, spam alert! ʕ•ᴥ•ʔ
XTB reklamuje się w kanale Zero Stanowskiego – a ostatnio pan Stanowski wypuścił prorosyjski reportaż Marii Wiernikowskiej z Rosji. Tak, ten sam, o którym teraz wszyscy gadają w sieci ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Jako klient XTB wysłałem im maila, bo nie podoba mi się pośrednie wspieranie propagandy i reklamowanie się w mediach, które
XTB reklamuje się w kanale Zero Stanowskiego – a ostatnio pan Stanowski wypuścił prorosyjski reportaż Marii Wiernikowskiej z Rosji. Tak, ten sam, o którym teraz wszyscy gadają w sieci ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Jako klient XTB wysłałem im maila, bo nie podoba mi się pośrednie wspieranie propagandy i reklamowanie się w mediach, które

Stworzyć program korzystający z bazy danych.
Program ma posiadać następujące funkcje:
1. Dodanie danych,
2. Walidacja wprowadzanych danych,
3. Przeglądanie danych,
4. Usuwanie danych,
5. Logowanie użytkownika,
6. Sortowanie danych,
7. …
mam XAMPP, na serwerze tworze swoją baze danyc itp. Tylko że jak zrobić, aby w program wysyłał dane wpisane np. z TextField do bazy? O.o Albo jak pobierać dane z bazy. Jakieś materiały czy coś aby to ogarnąć?
źródło: comment_lHZvmSzhugTGZlifQJhK1npThFZqLPcs.jpg
Pobierz@joolekk: To jest może w tym XAMPP jakoś ? Kurde, nie ogarniam tego ( ͡° ʖ̯ ͡°)
XAMPP to jest serwer. Na nim możesz uruchamiać skrypty napisane np. w PHP, które będą odbierać i przetwarzać dane z aplikacji. Aplikacja ma być mobilna czy desktopowa?
źródło: comment_vDWNrAb3AarYPnN2ejForfSiAdI3SdCI.jpg
Pobierz