Jak się zapatrujecie na dzikie imprezki waszych niebieskich, z którymi jesteście już zaręczone? U mojego niebieskiego nie ma miesiąca, żeby nie wrócił po 5 nad ranem w taki stanie, że czuć od niego wódę na metr. Ja rozumiem spotkać się z kolegami, wypić 2-3 piwa, posiedzieć pogadać do 2 w nocy. Szczerze to ja się wstydzę takiego narzeczonego, patrząc po tym jak zachowują się narzeczeni/mężowie moich kuzynek. Myślę, że żadne dziecko nie będzie szanowało takiego ojca, od którego czuć wódą na metr, który leczy kaca przez cały dzień.
Ja rozumiem spotkać się z kolegami, wypić 2-3 piwa, posiedzieć pogadać do 2 w nocy.
@kwasnydeszcz: Nie rozumiesz. Moze zamiast tych 2-3 piw, sernik i kawka?
Szczerze to ja się wstydzę takiego narzeczonego, patrząc po tym jak zachowują się narzeczeni/mężowie moich kuzynek. Myślę, że żadne dziecko nie będzie szanowało takiego ojca, od którego czuć wódą na metr, który leczy kaca przez cały dzień.
@kwasnydeszcz: Nie wiesz, jak zachowuja sie mezowie
Jak się zapatrujecie na dzikie imprezki waszych niebieskich, z którymi jesteście już zaręczone? U mojego niebieskiego nie ma miesiąca, żeby nie wrócił po 5 nad ranem w taki stanie, że czuć od niego wódę na metr. Ja rozumiem spotkać się z kolegami, wypić 2-3 piwa, posiedzieć pogadać do 2 w nocy. Szczerze to ja się wstydzę takiego narzeczonego, patrząc po tym jak zachowują się narzeczeni/mężowie moich kuzynek. Myślę, że żadne dziecko nie
I tak będziesz się czuła do końca życia, niestety. Więc się zacznij przyzwyczajać.
Albo rzuć go, bo zmienić go nie zmienisz.
@pawel-niczyporek: #!$%@?, z kazdym sie bedzie tak czula, bo przeciez wiadomo, ze zawsze znajdzie sie przystojniejszy, majetniejszy, lepszy mezczyzna ( ͡º͜ʖ͡º)
Ale przyzwyczajac sie moze, bo wiekszosc Polek w tym kraju ma syndrom pokrzywdzonej i oszukanej. Nie dogodzisz takiej nigdy. Wiec, w rzeczy samej,
@kwasnydeszcz: chodźcie na imprezy razem ( ͡°( ͡°͜ʖ( ͡°͜ʖ͡°)ʖ͡°) ͡°) najfajniej, jak się baniuje razem, a następnego dnia netflix & chill w łóżeczku ʕ•ᴥ•ʔ
@kwasnydeszcz: zanim zaczniesz analizować wyniki ankiety pamiętaj, że zdecydowaną większość użytkowników tego portalu stanowią gimnazjaliści oglądający patologię na youtube, więc weź na to poprawki ( ͡°͜ʖ͡°)
To nie jest temperatura dla białego człowieka. Ponad 20 stopni w Warszawie o 2:30. W nocy organizm potrzebuje chłodu do wypoczynku. A jutro ma być jeszcze cieplej.
#zwiazki #pdk
Czy narzeczonemu/ojcu wypada chodzić na męskie dzikie imprezy?
@kwasnydeszcz: Nie rozumiesz. Moze zamiast tych 2-3 piw, sernik i kawka?
@kwasnydeszcz: Nie wiesz, jak zachowuja sie mezowie
@EstradaOrNada: Reglamentacje da sie obejsc. Z kobieta, ktora go nie reglamentuje.
¯\_(ツ)_/¯
@pawel-niczyporek: #!$%@?, z kazdym sie bedzie tak czula, bo przeciez wiadomo, ze zawsze znajdzie sie przystojniejszy, majetniejszy, lepszy mezczyzna ( ͡º ͜ʖ͡º)
Ale przyzwyczajac sie moze, bo wiekszosc Polek w tym kraju ma syndrom pokrzywdzonej i oszukanej. Nie dogodzisz takiej nigdy. Wiec, w rzeczy samej,
Komentarz usunięty przez autora