Dla beki pytam niebieskiego "którego jest nasza rocznica?". Widzę, że nie bardzo pamięta więc zabieram mu telefon bo wiem, że ma tam zapisane kiedy mam urodziny itp. On zaczyna zgadywać ale coś słabo mu to idzie wiec oddaje telefon i mówię że ma sobie sprawdzić.
Ten otwiera kalendarz w telefonie i ładuje sie mina "WTF"-patrzę w telefon a tam nie ma nic w kalendarzu zapisane xD
No i zaczyna sie hurr durr i szukanie pomocy bo przecież "rok temu miałem ustawione!!1oneone" xD
Sprawdzamy czy faktycznie rok temu ustawił. No i faktycznie jest.
Wiecie co ile ten czubek ustawił przypomnienie? Nie co rok.
W komentarzu jeszcze screen z przypomnienia urodzin xD
@Yankumiii: Z tego co czytam zrobiłaś z tego mega aferę, jakby Ci rodzinę zabił. Hehehe sprawdzę go i będzie miał przerąbane. Hehehe pomylił przypomnienie w kalendarzu, to będę mu to wypominać przez najbliższy miesiąc i w każda rocznicę.
@Yankumiii: i po co go uświadamiałaś? Trzeba było zrobić jak w kawale: Rozmawiają dwie psiapsiółki: - A twój mąż pamięta kiedy macie rocznicę? - Na szczęście nie - Na szczęście? Nie rozumiem - Kilka razy w roku wspomnę mu, że zbliża się rocznica i zawsze kupi mi coś fajnego
Dla beki pytam niebieskiego "którego jest nasza rocznica?". Widzę, że nie bardzo pamięta więc zabieram mu telefon bo wiem, że ma tam zapisane kiedy mam urodziny itp. On zaczyna zgadywać ale coś słabo mu to idzie wiec oddaje telefon i mówię że ma sobie sprawdzić.
Ten otwiera kalendarz w telefonie i ładuje sie mina "WTF"-patrzę w telefon a tam nie ma nic w kalendarzu zapisane xD
No i zaczyna sie hurr durr i szukanie pomocy bo przecież "rok temu miałem ustawione!!1oneone" xD
Sprawdzamy czy faktycznie rok temu ustawił. No i faktycznie jest.
Wiecie co ile ten czubek ustawił przypomnienie?
Nie co rok.
W komentarzu jeszcze screen z przypomnienia urodzin xD
#bekazniebieskichpaskow #logikaniebieskichpaskow #heheszki #zwiazki
Taguj #rakcontent i #pantoflarstwo
Rozmawiają dwie psiapsiółki:
- A twój mąż pamięta kiedy macie rocznicę?
- Na szczęście nie
- Na szczęście? Nie rozumiem
- Kilka razy w roku wspomnę mu, że zbliża się rocznica i zawsze kupi mi coś fajnego
Komentarz usunięty przez moderatora
Pewnie planował coś ekstra, a ty musiałaś wściubiać nos... Ehhh.